Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.02.2017

Kalevala Korun juhlanäyttely Suomen käsityön museossa 11.3.–7.5.2017  Suomen Käsityön museossa Jyväskylässä avautuu 11.3.2017 Kalevala Korun juhlanäyttely. Suomen juhlavuonna 2017 Suomen tunnetuin koruyritys täyttää 80 vuotta.

  – Haluamme juhlia yhdessä Suomen ja suomalaisten kanssa. Juhlanäyttely yhdistää yrityksemme tarinan suomalaisiin yhteiskunnallisiin ja ajankohtaisiin teemoihin ja samalla peilaa esimerkiksi naiseuden roolia ja sen muutosta viime vuosikymmeninä, toteaa Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

 
Näyttely on osa Suomi 100 -ohjelmaa.

  Näyttely kertoo yrityksen toiminnasta, valmistuksesta, yrityksen arvoista ja sekä Kalevala Korun roolista suomalaisessa yhteiskunnassa. Näyttelykävijä voi tutustua esillä oleviin yli 200 eri koruun kahdeksan vuosikymmenen ajalta.

  Virtuaalilasien kautta voi solahtaa Kalevala Korun tehtaalle Helsingin Pitäjänmäkeen seuraamaan koruvalmistusta tai päästä kokeilemaan omia sepäntaitojaan kultasepän työpisteessä. 

Minun Kalevala Koruni -muisteluilta ti 21.3.2017 

  Mikä Kalevala Koruista on sinulle merkityksellinen? Mikä tekee juuri siitä tärkeän? Ota koru tai kuva siitä mukaasi ja tule Suomen käsityön museoon jakamaan oma tarinasi muiden kanssa! Samalla kuulet, millaisia muistoja toisilla on. Muistoja keräävät Jyväskylän Kalevalaiset Naiset ry ja Suomen käsityön museo. 

Muisteluilta tiistaina 21.3. klo 17.30–19.30, vapaa pääsy!


Lue lisää näyttelystä ja siihen liittyvistä oheistapahtumista >>

Eeva Oksman

« Takaisin