Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

31.03.2017

Kevät koittaa koko perheelle Tampereen Supermessuilla

Matkailu kotimaassa -lehden löydät messuosastoltamme E1128, TERVETULOA!

  Tampereen Supermessut järjestetään Tampereen Messukeskuksessa jälleen 21.–23.4.2017, jolloin kukkiva kevät ja alkava kesä toivotetaan tervetulleeksi koko perheen voimin. Huhtikuinen viikonloppu on täynnä touhua, opittavaa ja halleittain hauskuutusta.

  Viiden tapahtuman kiinnostavaan kokonaisuuteen kuuluvat Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, Keräily sekä uusi Design- ja käsityötori. Perjantain aamupäivän Ammattilaisaamu on suunnattu matkailualan ammattilaisille. Yleisölle tapahtuma on avoinna perjantaina klo 12-18, lauantaina klo 9-17 ja sunnuntaina klo 10-17.

  – Kevään Supermessujen yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa Design- ja käsityötori. On ollut hienoa päästä tekemään käsityö- ja design-tuotteiden myyntitapahtumaa alusta asti, uudella tavalla. Uuden käsityötapahtuman sekä Supermessujen vakiintuneiden teemojen lisäksi tapahtumaa komistaa retkeilyyn keskittynyt OutdoorErä, joka toteutetaan Riihimäen Messujen kanssa, kertoo Supermessujen projektipäällikkö Pauliina Lindgren.

Lapsille paljon puuhaa ja hallikaupalla hauskuutusta
 
  Lapset on huomioitu Supermessuilla muun muassa tuttujen hahmojen muodossa: tassua voi paiskata ainakin Katti Matikaisen, Nakkirakin ja Ville Vikingin kanssa.


Tuttiritari-näytelmän poppoo. Kuva: Tampereen Teatteri
  Lauantaina 22.4. paikalla on Tuttiritari-musikaalin sekä Hui kauhistus -kummituskomedian poppoota. OutdoorErän puolella on mahdollista harjoitella yhdessä retkeilytaitoja sekä oppia uutta kaikenkarvaisista koirakavereista ShowHaun Match Showssa ja monissa koira-aiheisissa ohjelmasisällöissä. 

  Lauantaina ja sunnuntaina Kotimaan Matkailumessut juontaa Risto Räppääjä -elokuvista tuttu, suosittu tubettaja Samuel Shipway

Esityksiä ja näytöksiä

   Supermessut-viikonvaihteeseen mahtuu erilaisia teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä valovoimaisia tähtiä. Näytteitä saadaan ainakin Pyynikin kesäteatterin Niskavuoren nuori emäntä- ja Valkeakosken Kesäteatterin musiikkinäytelmä Badding – Paratiisi -esityksistä. Messuilla nähdään muun muassa Janne Kataja, eräekspertit Mikko ”Peltsi” Peltola ja Joppe Ranta, televisiosta tuttu hortonomi Lotta Lindholm-Normaja sekä taiteilija Johanna Oras


Pyynikin kesäteatterin Niskavuoren emännän Malviina, Loviisa ja Juhani. Rooleissa Elina Keinonen, Maria Pere ja Mikko Nousiainen. Kuva: Harri Hinkka. 
  Puutarha-aiheisen tv-ohjelman kulisseihin vie Tanja Nieminen, joka on suunnitellut myös A-hallissa kulkevan Toivomuskujan. Toivomuskujan keskellä on viisi erilaista Mallipihaa, jotka vievät messuvieraat viihtymään erilaisiin puutarhamaailmoihin. Pihojen takana ovat Suomen ViihtyisäPiha, HB-Betoni, AH-Toimi ja Ahlman. 

Itse tekemisen ja oppimisen iloa 

  Messuvieraiden multasormet pääsevät töihin esimerkiksi ruusupuun leikkaamisessa, taimien koulinnassa ja perhosbaarin rakentamisessa. Avokasviterraarioon saa opastusta Omatarhurin Santeri Urhoselta, joka myös juontaa Puutarha-messut. Puutarha Deli -alueella tarjolla on monenlaisia herkkuja ruislastuista käsintehtyyn suklaaseen ja jäätelöön

Viimeksi Supermessuilla vieraili 18 233 kävijää.


Katso Supermessujen koko ohjelma tapahtuma sivuilta >>

Eeva Oksman

« Takaisin