Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

21.04.2017

Tervetuloa viikonloppuna Supermessuille Tampereelle!

Osastollamme E1128 on saatavana näytenumeroita lehdestämme!

  Nyt on hyvä syy lähteä Tampereelle! Viikonlopun ajan 21.-23.4.2017 Tampereen Messukeskus täyttyy Supermessujen monenlaisesta nähtävästä ja koettavasta. Tänä vuonna teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, Keräily sekä uutuutena Design- ja käsityötori.

  Kotimaan Matkailumessuilla on nähtävänä kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla, jossa nähdään valloittavia esiintyjiä ja suosikkihahmoja erityisesti porukan pienimmille. 

   Puutarha-messut on vehreä kevätkeidas, joka esittelee multasormille puutarhanhoidon perustietoutta ja piharakentamista sekä erikoisuuksia ja trendejä. OutdoorErässä kärkenä ovat retkeily, kalastus ja luonto. Design- ja käsityötorilta löydät pienten käsityöläisyrittäjien tuotteita kotiin ja omaa lookia täydentämään. Jo 50. kertaa järjestettävän Keräilyn tarjonnassa on keräilylöytöjä ja ajan wanhaa patinaa!
  


Tästä Supernessujen sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin