Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

31.07.2017

Kajaanin kesä huipentuu Linnanvirta-puistojuhlaan 18.-20.8.2017

Kajaaanin rauniolinnaa ympäröivässä jokipuistossa saadaan nauttia monipuolisesta taiteesta, hyvästä ruuasta ja mukavasta yhdessäolosta. Kuva: Linnanvirta-kaupunkifestivaali

  Vielä on kesää jäljellä! Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston kolmatta kertaa valtaava Linnanvirta-kaupunkifestivaali huipentaa Kajaanin kesän (pe 18.8. klo 17-22, la 19.8. klo 12-02, su 20.8. 10-19). Tapahtumapaikka, Kajaaninjoen puistoalue, on yksi Suomen kauneimmista kaupungin keskustan halkaisevista jokipuistoista. Historiaa huokuva alue on tätä nykyä virkistyspaikka ja tarinoiden aarreaitta. Vuosittain kaupunkilaiset valtaavat Kajaanin rakastetuimman ympäristön monipuolisen taiteen, hyvän ruuan ja yhdessäolon merkeissä. Historiaa ja hipsteritunnelmaa ennakkoluulottomasti yhdistelevä ohjelmakokonaisuus tarjoaa ihmeteltävää koko perheelle.

  Festivaalin aikana voi SUP-lautailla Kajaaninjoella, katsoa metsäsirkusta Pöllyvaaran laella, lähteä höyrylaivalla jazz-risteilylle Oulujärvelle tai suunnata koko perheen konemusalinnaan. Erityisenä teemana tänä vuonna ovat myös luonto ja metsä. Kainuun uusin kansallisaarre, Hossan uunituore Suomi 100-kansallispuisto, on esillä vahvasti puistojuhlassa.

Ruokaa ja musiikkia

  Kesän 2017 uutuutena Kajaanin ravintola- ja ruokayrittäjät pistävät pystyyn Linnanvirta Food Festivalin. Food Festival tarjoaa Linnanvirtaa varten luotuja, spesiaaleja ruokaelämyksiä, joiden äärellä kesän kuumimman Suomi-rokkarin Litku Klemetin puistokeikka ja Puolustusvoimien kesäkiertueen piknik-konsertti saavat aivan uutta makua.

  Nämä ja kymmenet muut numerot luovat omalaatuisen puistojuhlan keskelle kaupunkia! 


Tutustu Linnanvirran koko ohjelmaan >>

Eeva Oksman

« Takaisin