Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

29.09.2017

Lux Gratiae 2017 Naantalissa ja saaristossa


  Lux Gratiae 2017 tuo 27.-29.10.2017 riemastuttavan kattauksen kulttuurielämyksiä syksyiseen Naantaliin ja saaristoon tarjoten musiikkielämyksiä, runon taikaa, teatterin lumoa, luostariajan henkeä ja liikunnan iloa. 

  Lux Gratiae valaisee jo kuudennen kerran Naantalin tapahtumasyksyä. Monipuolisesta ohjelmistosta voi jokainen löytää itselleen sopivaa koettavaa. 

  Perjantaina klo 19 Naantalin Kylpylän Ball Roomissa upea Johanna Försti loistaa bluesin koskettavana tulkkina, ja sitä ennen klo 17 Naantalin kirkossa voi eläytyä birgittalaissisarten lauluihin oppaan johdolla. Lauantaina klo 19 A cappella -lauluyhtye Club for Five laulaa Naantalin kirkossa kauneimpia hengellisiä lauluja ja spirituaaleja akustisesti. Tämän vuoden ohjelmauutuus on Meriteatterin ainutlaatuinen musiikki- ja teatterielämys Röölän sataman tarinoista ispiroituneista lauluista ja monologeista, joka esitetään upeassa Rymättylän kirkossa sunnuntaina klo 19. 

  Konserttien lisäksi Lux Gratiaessa voi nauttia pyhiinvaelluksen tuomasta virkistävästä ja voimauttavasta vaikutuksesta, Suomi 100 -vuoden teemaa juhlivasta taidenäyttelystä sekä runomatinean tarjoamista poikkitaiteellisista kohtaamisista.
Lue koko ohjelma täältä >>

Eeva Oksman

« Takaisin