Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

09.10.2017

Valokarnevaali Linnanmäellä 12.-22.10.2017

Linnanmäen Valokarnevaali
 
  Torstaina 12.10. alkava Valokarnevaali jatkuu Linnanmäellä ensi viikon sunnuntaihin 22.10.2017 asti. Valohoidosta voi nauttia päivittäin häikäisevien valoteosten, valotaide-esitysten, tähtiartistien sekä valaistun puiston loisteessa. Valokarnevaali alkaa 12.10. ja päättyy 22.10. ilotulitukseen.

  Jo perinteeksi muodostunut Valokarnevaali tuo runsain määrin valoa ja väriä innokkaiden huvipuistokävijöiden lokakuuhun. Erikoisvalaistuna loistava Linnanmäen Huvipuisto ihastuttaa kävijöitä ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden syksyn viimeiseen huvipuistohuvitteluun ennen kauden päättymistä. Valokarnevaalin aikaan kävijöillä on vielä mahdollisuus myös iloita nostalgisesta Vekkulasta.

Valotaidetta ja tähtiartisteja

  Karnevaalin aikana voi ihastella mm. vesitornissa videosuunnittelija Janne Aholan upeaa videoteosta “Counterparts” sekä Hurjakurussa hohkaavaa valotaiteilija Anssi Ruotasen valoteosta “Emanaatio”.

  – Usea huvipuistolaite on saanut myös erityisvalaistuksen. Esimerkiksi Autoradalla voi käydä kokemassa ajelun uudenlaisessa tunnelmassa, yksi valoinstallaatio on nähtävissä Maisemajunasta käsin, Linnunrata eXtran laiturialueen tunnelma korostuu Valokarnevaalin ajan ja Vuoristoradan tunnelissa värit ja muodot vilisevät silmissä, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

  Valokarnevaali alkaa ja päättyy ilotulitukseen – taivaan täyttää säkenöivät raketit torstaina 12.10. sekä sunnuntaina 22.10. klo 21:50. Perinteiseen tapaan Valokarnevaalin aikaan tähtiloistoa nähdään myös Ohjelmalava Estradilla. Valokarnevaalin aikana lavalle nousevat mm. Erin, Møtions, The Holy, Vesta, Prinssi Jusuf, Mira Luoti ja Scandinavian Music Group kvartetti. Huvipuiston alueella lumoava Belenos Group of Arts tuo valotaiteen yleisön luokse Ikaros-valoesityksellä.

  – Belenoksen esitys on yhdistelmä fantasiaa ja flow-taiteita. Ryhmän esitys hurmaa varmasti kaikenikäiset katsojat ja iloksemme ryhmä esiintyykin joka ilta huvipuiston alueella, Linnanmäen ohjelmatuottaja Ella Piesala kertoo.

  Valokarnevaalin kaikki ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on huvipuistokävijöille maksutonta, huvipuistolaitteisiin tarvitsee rannekkeen tai laitelipun. Valokarnevaali toteutetaan yhteistyössä Sun Effects Oy:n kanssa. Lue lisää tapahtuman sivuilta >>

Eeva Oksman

« Takaisin