Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

08.11.2017

Maailman ensimmäinen jääkarusellifestivaali ja MM-kilpailut Lohjalla  Viime talvena valtavaa kansainvälistä kiinnostusta saavuttanut, tietokirjailija ja keksijä Janne Käpylehdon Jääkaruselliprojekti nousee aivan uusiin mittoihin, kun Lohjan kaupunki  järjestää massiivisen Jääkarusellifestivaalin 23.-24.2.2018. Festivaalille tulee kymmenkunta jääkarusellia, mm. maailman ensimmäinen jääkaruselli-esiintymislava päätähtineen sekä erilaisia jäämekaniikkaa ja teknologiaa hyödyntäviä jääteoksia. Teokset muuttuvat pimeyden tullessa jää-valoteoksiksi. Myös lapset saavat nauttia omasta jääeläimiä sisältävästä jääkarusellista.

  Festivaalin toisena päivänä pidetään ainutlaatuiset Jääkarusellin MM-kilpailut. Niin kotimaiset kuin ulkomailtakin saapuvat tiimit rakentavat toinen toistaan erikoisempia jääkaruselleja. Tuomaristossa mukana mm. Ville Haapasalo, Stefan Lindfors ja Katja Ståhl. Paikalle on tulossa myös kansainvälistä mediaa.

  Tapahtuma on maksuton ja Lohjan kaupunki valmistautuu jopa 20 000 vieraaseen. Tapahtumassa nähdään jääkarusellien lisäksi mm. poroja sekä igluja ja kävijät voivat nauttia street foodista ja rusettiluistelusta DJ:n tahdittamana.

Tapahtuman toteuttaa Lohjan kaupunki, Käpylehdon yhtiö Solarvoima OY sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto.Lue lisää tapahtuman sivuita >>

Eeva Oksman

« Takaisin