Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

14.12.2017

Joululahjaksi Museokortti

Joululahjaksi voi antaa myös kulttuurielämyksiä.Monia elämyksiä tarjoaa Museokortti. Kuva: Museoliitto

  Mitä ostaa joululahjaksi henkilölle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea? Hyvä lahja ilahduttaa pitkään, mutta ei kerrytä ylenpalttisen tavaran määrää. Mitä lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle, jolta ei puutu mitään?

  –Tavaralahjojen sijaan tänä jouluna kannattaa antaa aineettomia lahjoja. Ehdotuksemme lahjalistalle ovat vuoden mittaiset kulttuurimatkat vaikkapa koko perheelle, Museokortin kehitysjohtaja Seppo Honkanen vinkkaa.

  Museokortti tuo sisältöä elämään koko vuodeksi. Se tarjoaa nähtävää kenelle tahansa ja toimii kaikkialla Suomessa. Museokortti-museoita on yli 250, Ahvenanmaalta Inariin. Kulttuurimyönteinen lahja sopii kaikille. Kortilla voi vierailla museoissa virkistäytymässä ja saamassa uusia kokemuksia vaikka vuoden jokaisena päivänä.

  –Ihmiset ovat todella innostuneet Museokortista lahjaideana. Joulun avajaisviikonlopun aikana pelkästään Ateneumissa myytiin yli 1 000 Museokorttia, Honkanen kertoo.  

  Entäpä jos lahjan saajalla olisikin jo Museokortti? Se ei haittaa, sillä Museokortit voi yhdistää niin, että se siirtää aiemman Museokortin voimassaolopäivää vuodella eteenpäin.

  Honkasen mukaan kortin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, onhan suomalaisten museoiden sisällöt ensiluokkaisen upeita myös maailman mittakaavassa. Helppokäyttöisen Museokortin ansiosta museot tekivät viime vuonna kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Kävijämäärä kasvoi vuonna 2016 viidenneksellä, eli noin miljoonalla 6,6 miljoonaan kävijään.

  – Museokäynneistä on tullut aivan uusi harrastus kaveriporukoillekin, Honkanen iloitsee.


Lue lisää täältä >>

Eeva Oksman

« Takaisin