Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

12.01.2018

Caravan Show -messuille Turkuun 12.-14.1.2018

Caravan Show'n yhteydessä järjestetään myös talvitreffit. Kuva: Turun Messukeskus Oy

  Caravan Show -messut  järjestetään Turun Messukeskuksessa 
12.-14.1.2018. Matkailuauto- ja -vaunukaupassa eletään uutta kevättä, ja niinpä matkailuautoja ja -vaunuja on näytteillä messuhalleissa joka lähtöön. Mukana on myös mielenkiintoisia ensiesittelyjä, kuten Hymerin B-klasse SL ja LMC:n Comfort-malliston kolme uutuutta. 

  Matkailuvaunut ja -autot kiinnostavat yhä useampia. Tuoreimpien myyntitilastojen mukaan matkailuautoja myytiin 20 prosenttia viime vuotta enemmän ja matkailuvaunuja yli 21 prosenttia enemmän.

Karavaanarielämää livenä

  Caravan Show’n erikoisuus on talvitreffialueSF-Caravan Turku ry:n järjestämä talvileiriytyminen messukeskuksen läheisyyteen on todennäköisesti lajissaan ainoa. Paikalle odotetaan useita satoja vaunu- ja autokuntia. Osoitteessa www.caravanshow.fi voi ensimmäistä kertaa seurata perjantaina ja lauantaina  suoria lähetyksiä kahden pariskunnan matkailuvaunuelämästä perjantaina ja lauantaina.

Mielenkiintoista ohjelmaa

  Ohjelmatuotannossa SF-Caravan ry:llä on keskeinen rooli. Asiantuntijat kertovat mm. Baltian kohteista ja automatkailusta Eurooppaan. Tänä vuonna messuilla palkitaan myös mm. koiraystävällisin leirintäalue. Palkinto luovutetaan messujen avajaispäivänä Koira matkalle mukaan -luennon yhteydessä. Viihdeohjelmasta vastaa Pepe Willberg, joka esiintyy messuyleisölle lauantaina 13.1.2018.

  Tällä kertaa messuilla pääsee kokeilemaan sähköavusteisia liikennevälineitä. Johtava asiantuntija Jussi Pohjonen Liikenteen turvallisuusvirasto Trafista myös kertoo aiheesta perjantaina.

  Messujen ulkoalueella nähdään huippukuljettajien caramba-ajonäytös. Taitoajossa ajetaan erilaisia ratoja pitkin mahdollisimman nopeasti ja virheettömästi. Suomesta tulevat lajin pohjoismaiden parhaimmat kuljettajat. Innokkaimmat pääsevät myös kokeilemaan ajamista.

  Caravan Show -messujen avajaistilaisuus on perjantaina 12.1. kello 15. Messut avaa eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen. Tilaisuudessa julkistetaan myös Vuoden karavaanari, Vuoden Caravan-alueet 2017 ja Vuoden SF-Caravan-yhdistys 2017.Tapahtuman sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin