Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

15.01.2018

Eläinpuisto Kuopion Rauhalahteen


  Kuopion keskusta-alue saa uuden, erittäin vetovoimaisen ja mielenkiintoisen perhematkailukohteen, kun Matkailukeskus Rauhalahteen avataan eläinpuisto kesällä 2018.

Rakentaminen tehdään juhannukseen mennessä 

  Rauhalahden Eläinpuiston rakennustyöt alkavat keväällä heti lumien sulamisen jälkeen. Puisto tulee sijoittumaan leirintäalueen minigolfratojen kohdalle ja yltää osin leirintäalueen mökkien läheisyyteen.
Puisto avataan kesällä 2018 viimeistään juhannukseen mennessä, riippuen rakennustöiden edistymisestä. Alueelle tulee koettavaksi kattava valikoima maaseudun eläimistöä mm. kissoja, kaneja, minipossuja, lampaita, poneja, kanoja, vuohia, nautoja sekä ylämaan karjaa.

  Puiston suunnittelussa huomioidaan eläinten hyvinvoinnin lisäksi se, että lapset pääsisivät mahdollisimman lähelle eläimiä ja ruokkimaan sekä rapsuttamaan niitä.

Eläinpuisto soveltuu monille kohderyhmille

  Kohderyhminä Eläinpuistolle ovat kotimaiset ja kansainväliset matkailijat, luokkaretket, lapsiperheet, päiväkoti- ja esikouluryhmät sekä erilaiset leirikoulut. Suunnitelmissa on mm. eläinleirit Rauhalahdessa tulevaisuudessa.

  Eläinpuistoon odotetaan noin 25 000 kävijää ensi kesälle. Rauhalahden Eläinpuisto ja Rauhalahti Teatterin Pertti – Hiljaisesta pojasta koko kansan Spedeksi -näytelmä tuovat Rauhalahteen merkittävän määrän lisää matkailijoita ja vetovoimaa. Joulukuussa jälleen viiden tähden leirintäalueeksi luokitellulla Matkailukeskus Rauhalahdella on nyt uuden omistajan myötä hyvä kehittämisen meininki päällä.

  – Eläinpuiston tulo Rauhalahteen on loistava juttu. Rauhalahti on sijainniltaan erinomainen paikka puistolle hyvän saavutettavuutensa vuoksi ja tuo koko alueelle potkua yhdessä Ismo Apellin kesäteatterin kanssa, toteaa Matkailukeskus Rauhalahden aluepäällikkö Sami Simonen

Aukioloajat ja pääsyliput

  Pääsylippujen hinnat ja aukioloajat julkaistaan maalis-huhtikuussa. Eläinpuistosta tehdään helposti saavutettava ja perheille kohtuuhintainen vierailukohde, jossa voi viettää vaikka koko päivän. Puiston asiakkailla on käytettävissä leirintäalueen ravitsemuspalvelut nälän tai janon yllättäessä.

  – Toiminnan siirtäminen Rauhalahteen tuo merkittävästi uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen ja erityisesti eläinleirit ovat mielenkiintoinen mahdollisuus, missä yhdistyy Rauhalahden majoitustarjonta ja eläinpuisto yhteiseksi tuotteeksi. On hienoa päästä yrittämään tunnetun Rauhalahti brändin alle, sanoo eläinpuiston yrittäjä Henri Mömmö


Matkailukeskus Rauhalahden sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin