Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.03.2018

Uusi numero ilmestynyt


  Vuoden 2018 kakkosnumero on ilmestynyt. Tämänkertaisen lehden pääteema on 10. Kotimaan Matkailumessut, jotka ovat osa 20.-22.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettäviä Supermessuja. Lehti esittelee useiden näytteilleasettajien mielenkiintoista matkailutarjontaa. Myös Matkailu kotimaassa.fi -lehti on mukana messuilla. Osastomme on E819, tervetuloa!

  Toisena teemana lehdessä ovat kesätapahtumat ja kesäteatterit. Lehdessä ovat esillä Iitin, Kuhmon ja Korsholman musiikkifestivaalit. Kesäteatteriteemassa tehdään Naimakaupat Vegasissa keskellä Turkua ja  Äkkilähtö Tallinnaan Mäntyharjulla. Sen lisäksi teemoina ovat Junnu Vainio Raumalla, Jari Sillanpää Valkeakoskella, Topi Sorsakoski Sappeella. UIT on tarjonnut 40 vuoden ajan hulvattomia revyitä Suomen kesään. Tänä vuonna vuonna Linnanmäen Peakock-teatterissa nähdään Tuhansien ämpärien maa sekä Lappeenrannan Linnoituksen kesäteatterissa klassikko Kaunis Veera Sari Siikanderin ohjaamana. 


Supermessujen sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin