Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

19.04.2018

Koiranpäivänä 24.4. koko perheen tapahtumia ympäri Suomea

Kuono kohti Koiranpäivän tapahtumia! Kuva: Aino Pikkusaari
 
  Ensi tiistaina 24.4. vietetään jo 12. kertaa valtakunnallista Koiranpäivää. Tänä vuonna päivällä tuodaan esille koiraharrastuksen tuomaa iloa ja hyvinvointia niin neli- kuin kaksijalkaisillekin. Ihmisen parasta ystävää voi juhlistaa jakamalla omat harrastustuokiot sosiaalisessa mediassa tunnisteella #koiranpäivä ja osallistumalla tapahtumiin eri puolilla Suomea.

  Yhdessä tekeminen on hyvää elämää koiran kanssa parhaimmillaan. Monessa lajissa harrastuksen voi viedä aina kilpakentille saakka, mutta ihan tavallinen kotikoira on oiva harrastuskaveri arjessa puuhasteluun. Koiran kanssa tulee huomaamattakin otettua päivittäiset askeleet, tutustuttua helposti uusiin ihmisiin ja lähdettyä seikkailemaan luontoon. Tärkeintä on löytää omannäköinen tapa tehdä ja viettää aikaa yhdessä.

  Perinteisten näyttelyiden, kokeiden ja kilpailuiden rinnalle on viime vuosina kovalla tohinalla noussut esimerkiksi luku- ja kaverikoiratoiminnan, rally-tokon ja koiratanssin kaltaisia uusia tapoja harrastaa. Yhä laajenevasta koiraharrastusten kirjosta löytyykin taatusti kaikille sopiva tapa toteuttaa itseään, saada uusia tuttavuuksia ja nauttia kivasta yhdessä tekemisestä parhaan ystävän kanssa.

  Mutta miten ja mistä löytää juuri se itselle kiinnostavin harrastus?  Kennelpiirit ovat Kennelliiton jäsenyhdistyksiä ja alueellisia toimijoita, joiden jäseninä puolestaan on monenlaisia paikallisia koiraharrastus- ja rotuyhdistyksiä. Kennelpiirien ja niiden jäsenyhdistysten kautta kautta onkin helppo saada tietoa oman alueensa koiraharrastusmahdollisuuksista, kokeilla uutta ja vaikkapa koota oma lenkkiporukka. Koiranpäivänä kennelpiirit ja erilaiset yhdistykset ovat perinteisesti järjestäneet tapahtumia.

  Koiranpäivää voi viettää juuri itselle sopivalla tavalla – koirapuistotreffeillä, lenkkeilemällä porukalla tai kokeilemalla jotain ihan uutta! 

Koiranpäivän tapahtumia:

Helsinki 24.4. Koiranpäivä Narinkkatorilla kello 12–20
Kirkkonummi 24.4. kello 17–18.30
Askola 24.4. kello 18
Seinäjoki Koirakulkue 24.4. kello 18
Lempäälä Match show ja junior handler -kilpailu 24.4. klo 18-21
Sastamala Koiraharrastuslajien esittelyjä ja lelukoirakilpailu 24.4. kello 18–20
Siltakylä 24.4. ja 28.4.
Joensuu 24.4. Agilitytapahtuma ja kisatreenit 24.4. kello 17–21
Varkaus 24.4. Kaverikoiravierailuja
Turku 24.4. Koko perheen tapahtuma kello 18–20
Parainen 24.4. kello 18.30–19.30
Nurmes 24.4. Kouluvierailuja
Kemi 24.4. perinteisen Koiranpäivän Match Show klo 18.00
Iisalmi 24.4. Koiranpäivän tapahtuma kello 18–20
Lahti 24.4. Koiranpäivän Match Show kello 18


Lue lisää täältä >>

Eeva Oksman

« Takaisin