Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

02.05.2018

Koko perheen Museoiden yö -tapahtuma Tampereella  Museoiden yö -tapahtuma järjestetään yhdettätoista kertaa Tampereella lauantaina 19.5.2018. Tapahtumassa on mukana museoita ja kulttuurikohteita, jotka tarjoavat runsaasti näyttelyitä, opastuksia ja erikoisohjelmaa kaikenikäisille.

  Museoiden yö -rannekkeella pääsee kaikkiin Museoiden yön kohteisiin ja kulkemaan Museoiden yö -busseilla. Tapahtuman kävijöitä palvelevat myös monet museokahvilat ja ruokapaikat sekä museokaupat.

  Museoiden yö on osa suosittuja keskieurooppalaisia La Nuit des Musées/ Lange Nacht der Museen -museotapahtumia. Viime vuosina tamperelaisissa museoissa on ollut lähes 10 000 museokäyntiä yhden illan aikana.

  Museoiden yönä 19.5. mm. museokeskus Vapriikki on avoinna kello 18-24. Virallisen Museoiden yön avauksen Vapriikissa suorittaa Ransu Karvakuono, jonka jälkeen tarjolla on tuttuun tapaan monipuolinen kattaus tapahtumia.

Katso Vapriikin Museoiden yön ohjelma täältä>>

Eeva Oksman

« Takaisin