Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Rakkausrevyy Tampereella


Rakkausrevyy tuo revyyperinteen TampereelleKesällä 2010 Musiikkiteatteri Palatsissa aloitetaan jotakin aivan uutta, kun hillittömän hauskan Rakkausrevyyn myötä Tampereella herätetään henkiin jo pitkään kaivattu revyyperinne.

Räiskyvä Rakkausrevyy, alkuperäiseltä nimeltään I Love You, You're Perfect, Now Change, on ollut off-Broadwayn pisimpään pyörinyt musikaali vuodesta 1996. Hulvattomat sketsit ja vauhdikkaat musiikkinumerot pureutuvat parisuhteiden kiemuroihin. Rakkausrevyyssä voit kokea kaiken, mitä salaa ajatellet treffeistä, romantiikasta, rakastajista, aviopuolisoista ja sukulaisista, mutta et ole uskaltanut sanoa sitä ääneen!

Revyyn tähtinä loistavat eturivin esiintyjät: Sanna Saarijärvi Helsingin kaupunginteatterista, ex-Nylon Beat Jonna Kosonen, Kotikadustakin tuttu Otto Kanerva, ja Suomen paras koomikko Miro Honkanen. Ohjauksesta vastaa Petri Lairikko, ja kapellimestarina toimii Antti Vauramo.

Esitykset jatkuvat Palatsissa koko kesän aina elokuun loppuun saakka.

Esityksen ensi-ilta on tänään torstaina 27.5.2010.

www.palatsiteatteri.fi

« Takaisin