Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Uniikki Humppila -päivät 20.-23.6.2010


Uniikki Humppila kunnioittaa kädentaitoja 20.-23.6.2010Vuosittain järjestettävä Uniikki Humppila -päivät tuo kuntaan tuhansia käsityöperinteen ja taiteen ystäviä. Tapahtuma esittelee kattavasti paikkakunnan monipuolista käsityö- ja muotoiluosaamista.

Tänä vuonna seitsemättä kertaa järjestettäviä Uniikki Humppila -päiviä on kehitetty yleisöpalautteen perusteella, ja teemana on ajan trendin mukaisesti "Kestävästi kaunista". Tämän vuoden kohteet ovat Ateljé Heljä, Bianco Blu, Pekka Leinon keräilytavaranäyttely, Puusepänliike Tuulipuu, Taidetakomo Tuuli Wirman, Tilkkutex ja Villa Ainoa. Kohteissa on avoimet ovet koko tapahtuman ajan, ja niissä on tarjolla mm. työnäytöksiä, kilpailuja ja uusia tuotteita. Uniikki Humppila -tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus kaikille kädentaidoista ja designista kiinnostuneille, sillä se tarjoaa kävijälleen mahdollisuuden kurkistaa käsityöammattilaisten ja taiteilijoiden työhön nykypäivän Suomessa.

Markkinoilta uniikkiostoksia ja elämyksiä

Hulvaton Humppila -markkinatapahtuma avaa Uniikki Humppila -päivät tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Tällöin käsityö- ja taideyrittäjät esittelevät tuotteitaan ja osaamistaan helposti saavutettavasti yhdessä paikassa lasitehtaan viereisellä tontilla. Myös yleisö saa kokeilla taitojaan eri kädentaidoissa, esimerkiksi Taidepajalla taotaan oma kiemura, josta myöhemmin tulee osa isoa pannunalustaa. Markkinoiden lisäksi Uniikki Humppila -päivien oheisohjelmistossa ovat Uniikki-Olympialaiset, yhteislaulutilaisuus,  Hulvaton-konsertti sekä Humppila-päivä ja sen kanssa käsi kädessä kulkeva Vanhan aseman päivä.

Uniikki Humppila -päivät 20.-23.6.2010
Hulvaton Markkinatapahtuma 19.6.2010
Hulvaton-päivä Kauppilassa 19.6.2010
Humppila-päivä ja vanhan aseman päivä 20.6.2010

www.humppila.fi

Matleena Ikonen

« Takaisin