Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Lentäjien juhannus Kauhavalla 25.6.10


Juhannus lähtee lentoon 25.6.2010

Kuva: Kauhavan ja Lentosotakoulun Juhani Lauri lennättää rakentamaansa upeata CAP-232-pienoismallia musiikin tahdissa!
Perinteiseen juhannuksen viettoon saa oivaa lisämaustetta Kauhavan lentosotakoululla, jossa perinteikkäässä Lentäjien juhannuksessa yöttömällä suvitaivaalla nähdään lentonäytöksiä  mm. puolalaisen Team Iskryn sekä Suomen Ilmavoimien taitolentoryhmä Midnight Hawksin esittäminä. Lentosotakoulun alueella on nähtävillä myös kalustoa, ja koko perheen viihtymisestä vastaa Tivoli Sariola.

Lentäjien juhannuksen juuret vievät vuoteen 1945, jolloin Lentosotakoulun henkilöstö järjesti ensimmäisen keskikesän lentonäytöksen. Jo tuolloin mukana oli yli 6000 esiintyjää - traditio oli syntynyt. Vuosien ja vuosikymmenien mittaan tapahtuma on muokkaantunut kansainväliseksi koko perheen tapahtumaksi, jossa nähdään lavalla myös monia nimekkäitä artisteja, tänä vuonna mm. Irina ja Juha Tapio. Lentäjien juhannus tarjoaa erilaisen vaihtoehdon juhannusfestivaaleille.

Lentäjien juhannus Kauhavalla 25.6.2010

www.lentajienjuhannus.fi

Matleena Ikonen

« Takaisin