Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Sata-Häme Soi Ikaalisissa 29.6.-4.7.2010


Sata-Häme Soi Ikaalisissa 29.6.-4.7.2010

Kuvassa ranksalainen Richard Galliano
Sata-Häme Soi -festivaalin ohjelmassa nähdään tänä kesänä runsaasti kansainvälisiä huippuartisteja.Oman Tuvan idyllisessä miljöössä konsertoivat mm. ranskalainen Richard Galliano & Tangaria-quartet ja brasilialainen Renato Borghetti. Serbialaisen Beltangon solistina nähdään legendaarinen tangomaestro Carlos Buono Argentiinasta ja ranskalaisesta swing-jazzista saadaan nauttia Alain Musichinin kvartetin tahdissa.

Kirkkokonserteissa sekä urut että harmonikka soivat ainutlaatuisella tavalla. Akustiikaltaan erinomaisessa Ikaalisten kirkossa kuullaan mm. harmonikkataiteilija Mika Väyrysen sekä urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen konsertit.

Kotimaisia huippuesiintyjiä tänä vuonna ovat lisäksi mm. Riku Niemi Orchestra, Mikael Konttinen, Annika Eklund, Jorma Kääriäinen, Merja Larivaara, Päivi Nisula, Veli-Matti Järvenpää, Eila Pienimäki ja Erkki Friman.

Nyt kuudennen kerran järjestettävä Primus Ikaalinen on ainutlaatuinen kansainvälinen kilpailu ja harmonikkashow, jossa nuoret taiturit pääsevät suomalaisten tv-katsojien ja Yle Areenan ja satelliittikanavien kautta kansainvälisen yleisön tietoisuuteen. Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan -kilpailut nähdään myös suorana tv-lähetyksenä.

www.satahamesoi.fi

« Takaisin