Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Nastolassa nautitaan kulttuurista


Taidekeskus Taarastissa Rautalankafestarit 3.7.2010Taidekeskus Taarasti on Nastolan monipuolinen kulttuurikeskus, jossa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja erilaisia yleisötilaisuuksia. Taarastin taidehalli ja ulkoesiintymislava sijaitsevat Pikku-Kukkasen rannalla, kotiseutumuseon läheisyydessä. Konsertteja pidetään talvella sisällä ja kesällä ulkolavalla.

Taarastin ulkolavan katetussa katsomossa pääsee kesäisin nauttimaan Nastolan Pisarateatterin esittämästä näytelmästä. Tämän kesän näytelmä on Eero Schroderuksen suosittu kesäteatterikappale Kiusaajien katkismus.
Taarastin kesään kuuluu myös Nastolan Rautalankafestarit, jotka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1997. Ajankohta on perinteisesti viikko juhannuksen jälkeen. Suomen suurimmassa rautalankamusiikin tapahtumassa on esiintynyt bändejä laidasta laitaan, aina Mustangsista Korsuorkesteriin. Tapahtuma pyrkii tuomaan esiin uusia bändejä sekä nostamaan perinteisen rautalankamusiikin arvostusta. Tänä kesänä Rautalankafestarit järjestetään 3.7.2010.

Vuonna 1990 valmistuneen rakennuksen on suunnitellut Erkki Aarti. Nastolan Taidekeskus Taarastia ylläpitää Nastolan Taideyhdistys. Taarastissa vierailee vuosittain noin 18 000 kävijää.

www.nastola.fi

Eeva Oksman

« Takaisin