Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Seinäjoen Tangomarkkinat 7.-11.7.2010


Suuria tunteita ja kirkkaita tähtiä Tangomarkkinoilla

Tangon hurmaa. Kuva: J-P Virtanen / Monsuuni
Parkettien partaveitsien kannattaa lankata tanssikenkänsä 7.-11.7., sillä Seinäjoen Tangomarkkinoilla on jälleen luvassa viisi päivää tangoa lähes tauotta. Suomalainen tango soi Seinäjoen kesässä yötä päivää, ja kerää yhteen maamme parhaat esiintyjät ja tanssinhaluiset tavikset. Entiseen tapaan Tangomarkkinoiden kattaus sisältää konsertteja, lavatansseja ja tanssikilpailuja, unohtamatta tangon kautta tulkittuja suuria tunteita ja hyväntuulista festivaalitunnelmaa.

Tangomarkkinoiden esiintyjälista vilisee suomalaisen musiikin tähtinimiä: Amadeus, Antti Raiski, Arja Koriseva, Kaija Pohjola, Laura Voutilainen, Marita Taavitsainen, Jari Sillanpää... Konserteista löytyy taatusti jokaiselle suosikki ja vaikka tango ei ihan ominta genreä olisikaan, mukaan kannattaa tulla vaikka vain julkkiksia bongaamaan! Niidenkin, joilla tanssikengät eivät ihan vielä ole kulumassa puhki, kannattaa suunnata Seinäjoelle, sillä Tangomarkkinoilla tarjotaan myös tanssinopetusta, ja kuka tietää, ehkäpä siitä urkenisi ura myös lavatanssien SM-kisoihin?

Tangomarkkinat huipentuvat lauantai-illan suuressa tangofinaalissa, jolloin maamme saa uudet kuninkaalliset.

Seinäjoen Tangomarkkinat 7.-11.7.2010

www.tangomarkkinat.fi

Matleena Ikonen

« Takaisin