Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Ilmailutapahtumia Jämijärvellä heinäkuussa


Jämillä lähdetään lentoon!

Petri Mäkelä & suihkumoottorilennokki RNLAF F-16 Demo team "Duthc Lion" 1:4. Kuva: Taneli Äikäs
Jämillä on erinomaiset mahdollisuudet ilmailuharrastukseen.
– Ilmailutapahtumien osalta vuosi 2010 on Jämillä huikea, sillä ilmailukalenteri on täydempi kuin koskaan, kertoo Sanni Luomahaara.
– Tänä vuonna juhlistetaan Jämin ilmailuharrastuksen 75-vuotista taivalta, ja on ilo todeta, että sen suosio on kasvussa koko ajan.
Vuoden päätapahtumat ovat heinäkuussa: ensin Jämi Fly In -lentotapahtuma 9.-11.7. ja heti perään purjetaitolennon EM- ja MM-kilpailut.
– Jämi Fly In -tapahtumassa on tarjolla monipuolisesti ohjelmaa: mm. lentotaitonäytöksiä, joissa on mukana purjelennon maailman huippuja, lennokkikilpailua, yleisölennätyksiä ja mahdollisesti myös ilmalaiva, Luomahaara paljastaa.
– Saamme näytille myös brittien 2. maailmansodan aikaisen hävittäjän Spitfiren ja yhtenä esiintyjänä on Talentista tuttu Flying Circus -ryhmä. Fly In on huikea tapahtuma, jossa on näkemistä ja tekemistä koko perheelle. Odotamme paikalle noin 10 000:tta henkilöä.
Heti Jämi Fly In -tapahtuman jälkeen pyörähtävät käyntiin purjetaitolennon EM- ja MM-kilpailut.
– Kilpailuissakin on koko ajan paljon nähtävää, sillä kyseessä on Pohjoismaiden suurimmat koskaan järjestetyt taitolentokisat, Sanni Luomahaara sanoo.
– Koko heinäkuu on ilmailun ystäville ainutlaatuinen tilaisuus Jämillä!

www.jami.fi

Matleena Ikonen

« Takaisin