Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Pohjois-Satakunnan Taideviikko 23.-29.8.2010


Koko viikon mielenkiintoista ohjelmaa KankaanpäässäPohjois-Satakunnan Taideviikko järjestetään Kankaanpäässä yleensä elokuun viimeisen kokonaisen viikon aikana, joten tänä vuonna se on  23.-29.8.2010. Vuonna 2009 tapahtuman tilaisuuksissa oli n. 8000 vierailijaa.
 
Taideviikko käynnistyy maanantaina klo 19 Kankaanpään kirkossa järjestettävällä avajaiskonsertilla. Konsertissa esiintyy Satakunnan Sotilassoittokunta musiikkimajuri Riku Huhtasalon johdolla. Solistina esiintyy Jorma Hynninen, joka on menestyneimpiä suomalaisia oopperalaulajia.

Tiistai-iltana saadaan nauttia myös paikallisen pianistin, laulajan ja lauluntekijän, Kaisa Kulhuan, konsertista.
Keskiviikko-illan toteutuksesta huolehtivat paikalliset yrittäjät. Silloin paikallisissa ravintoloissa voi viihtyä stand up -komiikan parissa.

Torstaina keskitytään liikuntaan. Liikuntakeskuksessa järjestetään liikunnallinen lajikokeiluilta. Torstai-iltana Kankaanpään Yrittäjänaiset järjestävät Pieni Yöjuoksu -tapahtuman.
 
Perjantaina on taideviikonlopun avajaiset. "Pieni Yösoitto", Kankaanpään musiikkiopiston opettajien konsertti, on perinteisesti ollut yksi Taideviikon odotetuimmista tapahtumista. Perjantai-illan nuortenkonsertin tähtisolistiksi saapuu tänä vuonna Cheek. Varttuneempi väki viihtyy Kankaanpään kirkossa kuultavassa yökonsertissa klo 23, jossa esiintyy Tapani Kansa.

Lauantain päiväohjelma, Lasten lauantai, tarjoaa monenlaista tekemistä perheen pienimmille. Lasten konsertin solistiksi saapuu tänä vuonna Satu Sopanen ja Tutti-orkesteri. Lasten lauantain Petäjä-opiston Taidetuokiossa perheen pienimmät pääsevät toviksi itse Taiteen tekijöiksi. Lauantai-iltana vuorossa on tunnelmallinen ulkoilmakonsertti, jossa Samuli Edelmann tulkitsee tuttuja hittejä vuosien takaa.

Päätöspäivän ohjelmassa on sunnuntaiaamun messu, jonka jälkeen on aikaa tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Koko Taideviikon ajan Kankaanpäässä on myös monenlaista oheisohjelmaa.

www.taideviikko.fi

Eeva Oksman

« Takaisin