Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Casanova Lohjalla 23.10.10 lähtien


Huumaava Casanova-musikaali LohjallaLohjan Teatterin syyskausi alkaa vauhdikkaasti pop-musikaalilla Casanova. Ensi-ilta on 23.10.2010 ja esitykset jatkuvat tammikuun lopulle asti.

Casanovassa kiehtova, kuuma, syntinen Venetsia ja komean Giacomo Casanovan seikkailut on sekoitettuna soitetuimpiin pop-hitteihin.
Häikäisevän hurjapäisen Casanovan tarina pitää sisällään intohimoa, rakkautta, kaksintaisteluita, nunnia, kurtisaaneja ja konnia. Skandaalit seuraavat toistaan ja Casanova pelaa elämällään uhkapeliä, joka vie hänet silkkilakanoiden välistä Basteljin lyijykattoiseen vankilaan.

Lohjan Teatterissa Casanova nähdään ja kuullaan upeana kantaesitysmusikaalina. Mukana on suuri määrä Lohjan Teatterin superlahjakkaita näyttelijöitä, laulajia ja tanssijoita silmiä hivelevissä vaatteissa. Vierailevana tähtinäyttelijänä esiintyy karismaattinen monilahjakkuus Antti Peltonen.

Ohjaus ja käsikirjoitus Giacomo Casanovan muistelmien pohjalta: Sari Niinikoski
Musiikin sovitus: Tuomas Törmi ja Tommi Rosnell
Puvustus: Kati Heikkinen, Lavastus: Jari Jalonen
Pääosissa Antti Peltonen ja Jussi Wahlgren

Lohjan Teatteri toimii nostalgiaa huokuvassa, 205 -paikkaisessa Kulissi-teatterirakennuksessa, aivan kaupungin keskustassa, osoitteessa Suurlohjankatu 12, 08100 Lohja.

Liput: Lohjan Teatterin toimisto p. 044 369 1499, Lohjan kaupungin asiakaspalvelukeskus p. (019) 369 4300, Netticket.fi

Lohjan teatterin sivuille

Eeva Oksman

« Takaisin