Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Kenkäretkelle Uuteenkaupunkiin


Ryhmäretkelle kenkäkauppaanJos jalat saisivat päättää, retkikohteeksi valittaisiin Alina. Uudessakaupungissa sijaitseva Kenkäkauppa Alina poikkeaa monella tavalla perinteisestä kenkäkaupasta. Jalkinepareja liikkeessä on kaikkiaan noin 13 000-15 000. Naistenjalkineita on jopa 700 erilaista ja miehillekin noin 200. Tilaa on 232 neliötä ja lisäksi kadun toisella puolella sijaitseva pieni poistomyymälä, josta voi ostaa edullisesti jäännöspareja.
Ihmiset arvostavat Alinan valikoimaa ja kenkien hyvää laatua. Alinan kanta-asiakaskorttilaisiakin on jo tuhansia.
– Meille tulee perheitä ympäri Suomea ostoksille. Heistä on helppoa, kun tietää kaikille löytyvän kengät samasta paikasta, yrittäjä Outi Nurmi kertoo.  

Alinassa on runsas valikoima laadukkaita naistenjalkineita myös kokoa 41-45 ja miehille kokoja on aina 51:een asti. Nurmen mukaan pienten, naisellisten kenkien hankkiminen on vielä haasteellisempaa kuin isojen kokojen, mutta siitä huolimatta Alinassa naisten kengät alkavat numerosta 34, mutta 35-numeroisia on jo runsaasti. Jalkineiden lisäksi valikoimassa on kenkiin sopivia laukkuja sekä jalanhoitotuotteita, -suojia ja tukipohjallisia.

Teatteriinkin kenkäkaupan kautta

Alina ottaa aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksesta vastaan ryhmiä. Esimerkiksi ennen Uudenkaupungin teatterin näytöstä ryhmä voi vierailla Alinassa. Kerrallaan kenkäkauppaan voidaan ottaa 20 henkeä. Isommat ryhmät on syytä jakaa kahteen, mutta Uudessakaupungissa on ryhmän toiselle puoliskollekin monenlaista mukavaa tekemistä.
Vierailun aluksi Outi Nurmi kertoo kengistä ryhmän toiveiden mukaan. Esittelyssä voi olla MBT-kengät (Masai-kengät), jotka auttavat liikkuessa ja vahvistavat lihaksistoa. Vierailun aikana kenkäkaupassa on mahdollisuus nauttia kakkukahvit tai kevyt salaatti. Aikaa jää toki ihanien kenkien hypistelyyn, sovittamiseen ja ostamiseenkin.
Alinan kenkäretki soveltuu hyvin erilaisille yhdistyksille ja kerhoille. Perhekerhojen kenkäretkellä Alinassa kerrotaan ensiaskelkengistä. Myyjät mittaavat ja auttavat oikeankokoisten kenkien valitsemisessa. Pikkuisille Alinassa runsaasti kauniita jalkineita on koosta 17 lähtien.

www.alina.fi

Eeva Oksman

« Takaisin