Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Tiesitkö?

Vanha sanonta ”siin Nakkilan kirkon vaiheill” syntyi aikanaan peittelemään kauppamatkalla olleiden miesten edesottamuksia Nakkilan kirkon vieressä sijainneessa majatalossa. (Nakkila – edelleen kirkon vaiheill, s.40–41)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2013

Uutisia kotimaan matkailusta

Matkailu kotimaassa.fi

Verkkopalvelujen käyttöehdot

Käyttämällä Matkailu kotimaassa.fi ylläpitämää verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja sekä hyväksyy tietosuojalausekkeemme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan, käyttäjän tulee poistua sivuilta.

Matkailu kotimaassa.fi ylläpitämän verkkopalvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Matkailu kotimaassa.fi pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti ole tässä myönnetty.

Kaikenlainen verkkopalvelussa olevan sisällön tai sisällön osan kopioiminen ja jakelu, mukaan lukien rajoituksetta teksti, valokuvat, musiikki ja tietokoneohjelmat, on kielletty, ellei nimenomaisesti toisin mainita. Käyttäjällä on lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa yksityistä käyttöä varten sivuja tai otteita sivuista.

Matkailu kotimaassa.fi varaa oikeuden koska tahansa muuttaa ylläpitämiään verkkopalveluja ja näitä käyttöehtoja sekä estää pääsy verkkopalvelun sivuille tai lopettaa niiden ylläpito. Käyttäjä nimenomaisesti ymmärtää ja hyväksyy sen, että verkkopalvelu hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Yllä oleva ei rajoita käyttäjän lakisääteisiä oikeuksia.

Matkailu kotimaassa.fi ei vastaa niiden sivujen sisällöstä ja aineistosta, joihin Matkailu kotimaassa.fi ylläpitämältä verkkopalvelulta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Matkailu kotimaassa.fi toimesta. Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Yksittäisiin Matkailu kotimaassa.fi ylläpitämän verkkopalvelun osiin tai sivuihin saattaa liittyä muita ehtoja, jotka on määritelty kyseisellä sivulla ja jotka käyttäjän tulee hyväksyä ennen sivujen käyttöä.

Tiettyjen verkkopalvelujen käyttö on mahdollista vain rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröinti edellyttää, että käyttäjä hyväksyy palveluun soveltuvat käyttöehdot.

Rekisteröitymällä verkkopalvelun käyttäjäksi käyttäjä tulee Matkailu kotimaassa.fi asiakkaaksi ja käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan Matkailu kotimaassa.fi asiakasrekisteriin. Käyttäjä antaa nimenomaisen suostumuksensa siihen, että asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Käytön ja/tai luovuttamisen voi milloin tahansa estää ilmoittamalla siitä Matkailu kotimaassa.fi asiakaspalveluun tai Suomen suoramarkkinointiliittoon.

Tietosuoja-asetuksen tarkoittama rekisteriseloste on nähtävissä Matkailu kotimaassa.fi verkkopalvelussa. Lisää käyttäjän tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevaa tietoa on Matkailu kotimaassa.fi tietosuojalausekkeessa.

Tiettyjen verkkopalvelujen käyttö on maksullista. Maksullisten palvelujen yhteydessä ilmoitetaan palvelun maksullisuudesta ja palveluun liittyvistä muista ehdoista.

Käyttäjä on vastuussa mahdollisen käyttäjäkohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta kaikesta käytöstä.

Käyttäjä on velvollinen käyttämään verkkopalvelua käyttöehtojen, lain ja hyvän tavan mukaisesti. Palvelua ei saa käyttää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla vastaavalla oikeudella suojatun aineiston julkaisemiseen tai levittämiseen ilman oikeudenhaltijan lupaa, taikka muuten tavalla, joka on haitallista, loukkaavaa tai vahingollista Matkailu kotimaassa.fi, muille käyttäjille tai kolmansille. Käyttäjä on korvausvelvollinen mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- että sopimuksenvaraisista toimistaan.

Lähettämällä aineistoa mihin tahansa Matkailu kotimaassa.fi ylläpitämään verkkopalveluun, esimerkiksi sähköpostitse tai osallistumalla keskusteluun, käyttäjä sitoutuu seuraaviin ehtoihin: Matkailu kotimaassa.fi on oikeus käyttää, muokata ja julkaista lähetetty aineisto. Käyttäjä vastaa siitä, että lähetetty aineisto on julkaisukelpoista eikä loukkaa kolmannen tekijän- tai muita suojattuja oikeuksia. Käyttäjä vastaa Matkailu kotimaassa.fi kaikista kuluista, jotka aiheutuvat Matkailu kotimaassa.fi lähetetyn aineiston johdosta syntyneistä vaatimuksista Matkailu kotimaassa.fi kohtaan. Käyttäjä sitoutuu olemaan esittämättä vaatimuksia Matkailu kotimaassa.fi kohtaan lähettämäänsä aineistoon liittyen. Käyttäjä on tietoinen siitä, että lähettäessään aineistoa Matkailu kotimaassa.fille Matkailu kotimaassa.fi voi halutessaan sitoumuksetta ja ilman korvausvelvollisuutta julkaista aineiston kokonaisuudessaan tai osan siitä ja/tai liittää lähetettyä aineistoa johonkin toiseen aineistoon tai Matkailu kotimaassa.fi tuotteeseen tai palveluun.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

Lue lisää »