Nro 4-2011
Luokittelu: Uusimaa ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Pasila, Sokos Hotel Pasila, kokous, neuvottelu, näyttelytila, majoitus, ruokailuParhaalla paikalla Pasilassa

Parhaalla paikalla Pasilassa Kun kokoukselta odotetaan tehokkuutta ja hyvin toimivia tiloja, Sokos Hotel Pasila Helsingissä on oiva vaihtoehto. Hotellin sijainti keskeisellä paikalla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella takaa hyvän saavutettavuuden eikä kokousosallistujien aikaa kulu siirtymisiin.


  Sokos Hotel Pasila sijaitsee nimensä mukaisesti matkustamisen ytimessä Helsingin Pasilassa. Messukeskuksen ja Hartwall Areenan kupeessa sijaitseva kokoushotelli on erinomainen vaihtoehto kokoukselle silloin kun kokouspaikalta odotetaan toimivuutta ja helppoa saavutettavuutta. Hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalon mukaan keskeinen sijainti onkin ehdottomasti hotelli Pasilan suurin vahvuus:

– Raitiovaunut ajavat aivan hotellin vierestä, ja Pasilan rautatieasemakin on vain kivenheiton päässä. Pasilaan on siis helppo tulla, matkoihin ei kulu aikaa ja pääkaupungin aktiviteetitkin ovat aivan käden ulottuvilla, Uusitalo sanoo.

Pienelle porukalle tai suurelle yleisölle

  Hotellissa on seitsemän monikäyttöistä kokoustilaa, olipa kyseessä sitten muutaman hengen neuvottelu tai suurempi seminaari. Kaikki tilat on varustettu teknisesti vaativiinkin tarpeisiin, ja palveluihin kuuluvat mm. langattomat tietoliikenneyhteydet, datatykki, äänentoisto sekä kokousisännän palvelut. Helposti muunneltavissa olevat kokoustilat soveltuvat hyvin myös vaikkapa näyttelyiden ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Varsinaisten kokoustilojen lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluu kokousjärjestäjän huone, jota voi rauhassa käyttää esim. kokoukseen tai koulutukseen valmistautumiseen. Huoneessa on ADSL-yhteys ja tulostusmahdollisuus.

  Samassa kerroksessa kokoustilojen kanssa sijaitsee myös hotellin juhlatila, johon mahtuu jopa 200 henkilöä. Juhlava tila mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet kuten erilaiset yksityistilaisuudet ja kokouspäivälliset. Kaija-Riitta Uusitalo sanookin, että sijainnin ohella hotelli Pasilan vahvuus on sen kompakti rakenne.

  – Samoissa tiloissa järjestyvät paitsi kokoukset, myös ruokailut, iltatilaisuudet ja kokousvieraiden yöpyminen. Kenenkään ei tarvitse siirtyä mihinkään, ja kokouspäivät voidaan käyttää tehokkaasti hyväksi, mikä on monelle kokousjärjestäjälle erittäin tärkeää. Kokousten järjestäminen on aina oma urakkansa, ja me haluamme tehdä sen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi Uusitalo pohtii.

  Kokouspaketteihin sisältyy aina tilojen lisäksi kahvit ja kokouslounas.

Asiakkaiden tyytyväisyys toiminnan lähtökohta


  Kaija-Riitta Uusitalo kertoo, että hotelli Pasilassa, kuten muissakin Sokos Hotelleissa, asiakaspalaute on kaiken toiminnan lähtökohta ja siksi siihen suhtaudutaan aina tosissaan.

  – Pyrimme siihen, että asiakas saa aina kaiken tarvitsemansa. Asiakaspalvelun merkitys on erittäin suuri aina varaustilanteesta lähtien, haluamme tarjota hyvän asiakaskokemuksen alusta alkaen.

  Hotelli Pasilassa asiakaspalautetta saadaan kiitettävästi, ja se otetaan huomioon toimintaa kehitettäessä, Uusitalo kertoo.

  – Saamassamme palautteessa esiin on noussut mm. kokousteknisiä asioita, ja niiden eteen tehdään jatkuvasti kehitystyötä.

  Asiakkaiden toiveiden huomioiminen ja asiakastyytyväisyyden eteen työskenteleminen näkyy myös kokoustilojen varausmäärissä. Pasilan kokoustilat ovat ahkerassa käytössä läpi vuoden, ja tiloissa järjestetään paljon hyvin erityyppisiä tilaisuuksia.Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »