Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Matka 2019

Paikkakunta: Helsinki
Ajankohta: 18.01.2019 10:00 - 20.01.2019 18:00
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely / Markkinat, messut
Lisätietoa: www.matkamessut.fi

Kuvaus:
Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2019 mahduttaa koko maailman Helsingin   Messukeskukseen 18.-20. tammikuuta. 

Matkamessut esittelee uusia matkakohteita ja suomalaisille tuttuja suosikkeja. Tapahtuman teema Hidden Treasures esittelee tuntemattomia matkailun helmiä, ja kutsuu ajan hengen mukaisesti tutustumaan myös lähimatkailuun ja vastuulliseen matkailuun. 

Matkamessujen teema Hidden Treasures toistuu tapahtuman ohjelmassa ja kannustaakin sekä näytteilleasettajia että tapahtumassa vierailevia perehtymään alueiden tuntemattomiin helmiin. Messuilla muun muassa Thaimaan Koh Kood, Pohjois-Madagaskar ja Tansania kertovat kohteidensa helmistä.

Ajan hengen mukaisesti myös kestävä ja vastuullinen matkailu näkyy Matkamessujen ohjelmassa. Ohjelmassa perehdytään Saaristomeren tilaan ja pohditaan vastuullista matkailua Saimaalla niin, että suomalaisille merkityksellinen järvi pysyy elinvoimaisena jatkossakin.

Matkamessujen uusia kohteita ovat muun muassa Arabiemiraattien Sharjah, Turks- ja Caicossaaret sekä Iran. Uusien kohteiden rinnalla Matkamessuilla on joukko suomalaisille vuosien varrella tutuiksi tulleita näytteilleasettajia. 

Matkamessut on vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa matkailijoiden vuosittaisena tapahtumana, ja moni messukävijä tuleekin vuosittain tutustumaan tiettyjen kohteiden uusiin kuulumisiin.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Ensimmäiset muflonit, pässi Alfred ja kaksi sen lajitoveria, tuotiin Säppiin Inkoosta vuonna 1949. Nyt näitä luonnonvaraisia asukkaita on saarella noin 40. (Friskis myätäses Luvialla, s.36-37)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2013