Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Caravan 2019 -messut Helsingissä

Paikkakunta: Helsinki
Ajankohta: 18.01.2019 - 20.01.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely / Markkinat, messut
Lisätietoa: www.caravanmessut.fi

Kuvaus:
Caravan 2019 -messut starttaa uuden karavaanikauden!

  Caravan-messut esittelee vuoden 2019 uudet matkailuajoneuvomallit ja parhaimmat matkailukohteet. Messuilla voi vertailla erilaisten matkailuajoneuvojen ominaisuuksia ja kuunnella mielenkiintoisia tarinoita matkailuajoneuvolla matkustamisesta. 

  Caravan-messuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa ajoneuvomatkailusta, voit vertailla eri malleja tai suunnitella vuokrausta. Ajoneuvon hankintaa suunnittelevat konkarimatkailijat pääsevät tutustumaan merkittävimpiin matkailuauto- ja vaunumerkkeihin. Harrastajaksi aikova voi kokeilla vuokrausta, se on hyvä vaihtoehto, kun haluaa testata ajoneuvomatkailun sopivuutta omaan elämäntilanteeseen.

  Samaan aikaan järjestettävät Matkamessut esittelee kotimaan ja ulkomaan matkailukohteita ja -reittejä.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Helsingin observatorion yleisökeskus tutustuttaa avaruuden ihmeellisyyksiin ja tähtitieteen historiaan. Mukaansa tempaava näyttely yhdistää historiallista esineistöä ja uusinta teknologiaa multimediaesityksineen. (Tähtitieteen lumoissa, s. 61)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015