Nro 5-2011
Luokittelu: Lappi ;  Alue-esittelyt ;  Luontokohteet ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Lappi, Kittilä, Levi, Levi Spirit, huvila, kammi, 24/7 Service Office, catering-palvelu, Levin Ravintolakatu, Vanajanlinna Group


Kuva: Levi Spirit

Lapin lumoa luksuksen kera

Kittilän Levillä Lapin lumo ja lomaluksus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Kaunis, kiehtova ja taianomainen lappilainen luonto on Levillä aidoimmillaan, ja kun siihen yhdistää Levi Spiritin luksushuviloiden kaikki kuviteltavissa olevat mukavuudet, ei lomalta voisi juuri enempää odottaa.


  Levi Spiritin vuokraamat huvilat tarjoavat aitiopaikan Leviin. Lapin tuntu on läsnä huviloissa, jotka on rakennettu luontoa ja aitoa tunnelmaa kunnioittaen, lomalle sopivaa luksusta unohtamatta. Niille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja yksityisyyttä, Levi Spiritin huvilat ovat oiva tapa päästä nauttimaan Lapista joutumatta osaksi karnevaalitunnelmaa. Taalovaarassa, tunturin rauhallisella puolella sijaitsevia huviloita ympäröi rauhallisuus ja luonto niin kuin vain Lapissa voi. Ounasjoen varrella elämykset alkavat jo ulko-ovella, ja jos aktiivisempaa elämää kaipaa, ovat Levin kaikki palvelut vain lyhyen matkan päässä.

Ylellisyys ei ole yritysten yksinoikeus


  Levi Spirit hallinnoi Levillä yhdeksää huvilaa, joita se vuokraa yritysten ja yksityisten käyttöön. Kussakin huvilassa on kymmenen vuodepaikkaa, joten yhteen huvilaan mahtuu isompikin perhe, kaveriporukka tai yritysryhmä. Huviloissa on kaikki mukavuudet, jotka takaavat onnistuneet luksusloman: viisi makuuhuonetta, kunnon kokoinen keittiö kaikkine elämää helpottavine koneineen, porealtaita, saunat sekä lappilainen erikoisuus, kammi – huvilan yhteyteen rakennettu grilli- ja nuotiopaikka, joka baaritiskeineen ja tunnelmallisine tulineen mahdollistaa sykähdyttävät illanvietot Lapin luonnon syleilyssä.

  Vaikka leviläinen luksus saattaa satunnaisesta suomalaisesta lomamatkaajasta tuntua tavoittamattoman kalliilta ja yritysten yksinoikeudelta, Levi Spiritin kohdepäällikkö Magnus Mali kertoo, että huviloita vuokrataan yhtä lailla yksityisille kuin yrityksille.

  – Asiakkaita on meillä laidasta laitaan. Keväthangilla toki enimmäkseen yrityksiä, jotka tuovat sinne henkilöstöään ja asiakkaitaan, mutta esimerkiksi hiihtolomilla on paljon myös kaveriporukoita ja perheitä, Magnus Mali sanoo.

  – Meillä on käytössä kausihinnoittelu, eli sesonkina vuokrat ovat toki kalliimmat, mutta hiljaisempina kausina viikkovuokra on itse asiassa hyvin kohtuullinen.

Palvelua ympäri vuorokauden

  Osana Levi Spiritin konseptia toimii ympäri vuorokauden lomalaisia palveleva 24/7 Service Office, joka toteuttaa huvila-asiakkaiden toiveet, liittyivätpä ne sitten välinevuokraukseen, cateringiin, kokous- tai ohjelmapalveluihin. Levin lomalainen voi jo etukäteen välittää Service Officelle toiveensa, ja kaikki on valmiina odottamassa paikan päällä kun loma alkaa. Jos vieraalla ei esimerkiksi ole omia lasketteluvälineitä, 24/7 Service Office hankkii sellaiset, ja ne ovat valmiit käyttöön heti ensimmäisenä lomapäivänä.

  Magnus Mali kertoo, että erityisesti catering-palvelu on myös perheiden ja ryhmämatkailijoiden suosiossa: jos ei lomalla halua käyttää aikaansa ruuanlaittoon, aamiaiset, illalliset tai iltapalat voi tilata Service Officesta – ja istua itse valmiiseen pöytään. Tai miltä kuulostaisi hieroja, kasvohoitaja tai kampaaja omassa kämpässä rinnepäivän jälkeen…? Voisiko siitä loma parantua?! Oheisohjelmissa Levi Spirit tekee yhteistyötä paikallisten ohjelmapalveluyritysten kanssa, joiden kautta onnistuvat mieleenpainuvat elämykset aina koiravaljakkoajeluista helikopterilennätyksiin.

  Helppoa ja huoletonta pitää loman olla, ja sitä edesauttavat Levin Ravintolakadun monipuoliset ravintolat. Rento Bistro, TexMex-henkinen Cantina ja argentiinalaisvaikutteinen pihviravintola Tango taltuttavat eriasteiset nälät ja janot, ja erilaisia vaihtoehtoja riittää vaikka joka päivälle ja mielentilalle.

Vanajanlinna goes Lappi

  Levi Spirit on osa viime maaliskuussa perustettua Vanajanlinna Groupia, johon Levi Spirit Service Center Oy:n lisäksi kuuluvat Levillä ravintolapalveluita tarjoava Levin Ravintolakatu Oy ja Pohjoismaiden kokous-, kongressi- ja golfhotellien eturiviin kuuluvan hotelli Vanajanlinnan Hämeenlinnassa omistava Vanajanlinna Oy. Vanajanlinna on jo ulkomaita myöten tunnettu matkailubrändi, ja uuden yritysliittymän kautta sitä pystytään hyödyntämään myös Lapin-matkailussa.Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »