Nro 5-2011
Luokittelu: Uusimaa ;  Tapahtumat ;  Talvi ; 
Avainsanat: Caravan 2012, Matka 2012, messut, Helsingin Messukeskus, karavaanari

Caravan-messut esittäytyy Helsingin Messukeskuksessa entistä suurempana.


Uutuusajoneuvot kiinnostavat aina kaikkia karavaanareita.

Caravan-messuille!

Ajoneuvomatkailua esittelevä Caravan 2012 -messutapahtuma starttaa tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa.


  Matkailualan suurtapahtuma palvelee viikonloppuna paitsi karavaanareita, myös sellaiseksi aikovia, sillä Helsingin Messukeskus on täynnä matkustusasiaa. Caravan 2012 -messuilla voi tutustua lähes kaikkiin merkittävimpiin matkailuauto- ja -vaunumerkkeihin. Samaan aikaan Matka 2012 -messuilta löytyy parhaat kohdevinkit.

  Tänä vuonna Matkamessujen teema on Sinun matkasi – Design Your Journey. Voidaan sanoa, että ajoneuvomatkailu on räätälöityä lomaa parhaimmillaan. Caravan-messut esittelee tätä mielenkiintoista matkustustapaa, joka on muokattavissa täysin omien tarpeiden ja halujen mukaan. Nyt Caravan-messuilla on saumaton paikka Matkamessujen rinnalla.

  – Matkamessujen siirtyessä Messukeskuksen uuteen halliin 7 saatiin Caravan-messuille uudet tilat alakerran halleista 1-3, kertoo näyttelyryhmäpäällikkö Anita Mäkelä Suomen Messuista. Lähes kaikki suurimmat matkailuauto- ja vaunumerkit ovat jo varanneet omat osastonsa ja tulossa on huomattavasti näyttävämpi ja suurempi näyttely kuin aikaisempina vuosina. Osastoilla esitellään mm. ennennäkemättömiä uutuusajoneuvoja usealta eri valmistajalta. Myös ajoneuvojen vuokrauksesta saa helposti messuilla tietoa.

  Caravan-messuilla on myös paljon mielenkiintoista ja viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle; lapsiperheet voivat suunnistaa Reippailuhalli Huimalan aktiviteettialueelle, ja varttuneempaa väkeä tanssittaa viime vuoden tapaan Tangomarkkinat koko viikonlopun ajan.Tekstin kirjoitti


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »