Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Päätaloviikko 2019

Paikkakunta: Taivalkoski
Ajankohta: 01.07.2019 - 07.07.2019
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely / Muu kulttuuri
Lisätietoa: http://www.visittaivalkoski.fi/tapahtuma/paataloviikko

Kuvaus: Päätaloviikko - kulttuuri- ja kirjallisuustapahtuma Kalle Päätalon kotimaisemissa

  Kalle Päätalo, pohjoissuomalaisen elämänmenon kuvaaja ja suomalaisen kansakunnan historian tallentaja teki Taivalkosken tunnetuksi Iijoki-sarjallaan. Päätalon kirjojen lehdillä ihmisten arki ja elämä heräävät eloon. Taivalkoskella, Päätalon maisemissa, voit elää Kallen kirjoista tutut tarinat todeksi kirjojen tapahtumapaikoilla.

   Päätaloviikko on kulttuuri- ja kirjallisuusviikko Taivalkoskella, taivalkoskelainen kattaus Kalle Päätalon perintöä ja kotiseutupäiviä. Ohjelmaan mahtuu niin lukija- ja kirjallisuustapahtumia kuin näyttelyjä, konsertteja, teatteriesityksiä, kulttuurikierroksia, perinnetyönäytöksiä ja kotiseututapahtumia. 

  Vuosi 2019 on merkityksellinen vuosi Taivalkoskelle sekä taivalkoskelaisille: Tänä vuonna juhlimme kunnan ja Taivalkosken seurakunnan 140-juhlavuosien lisäksi Kalle Päätalon syntymän 100-vuotisjuhlavuotta sekä Päätaloseuran 40-vuotisjuhlavuotta.

  Päätaloviikolla huppaillaan ja lystäillään jälleen 1.–7.7.2019.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

että Kuhmon metsissä voi bongata kaikki Suomen luonnossa villinä liikkuvat suurpedot sekä harvinaisen metsäpeuran? (s. 10-11 Kuhmo on kuohuvien koskien kulta-aitta)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2015