Nro 1-2012
Luokittelu: Uusimaa ;  Tapahtumat ;  Talvi ; 
Avainsanat: Matka 2012 -messut, Caravan 2012-messut, Helsingin Messukeskus


Tammikuun puolivälin aikoihin kannattaa suunnata Helsingin Messukeskukseen.

Tervetuloa Caravan-
messuille
Helsinkiin!

Liikkuva loma. Vapaus. Tie.

  Ajoneuvomatkailua esittelevä Caravan 2012 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22. tammikuuta samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Tänä vuonna Matkamessujen teema on sopivasti Sinun matkasi – Design Your Journey ja Caravan esitteleekin mielenkiintoisen tavan matkustaa, joka on muokattavissa täysin omien toiveiden mukaan. Ajoneuvomatkailu on räätälöityä lomaa parhaimmillaan!

  Caravan-messuilta ajoneuvon vuokrausta suunnitteleva voi tehdä jo varaukset seuraavalle kaudelle. Parhaat kohdevinkit ajoneuvomatkailuun hurahtaneet saavat Matkamessuilta.

  Ajoneuvon hankintaa suunnittelevat konkarikaravaanarit pääsevät Caravan-messuilla tutustumaan lähes kaikkiin merkittävimpiin matkailuauto- ja -vaunumerkkeihin.

  Lapsetkin viihtyvät Caravan-messuilla ja pääsevät juoksemaan poskensa punaisiksi Huimalan reippailualueelle.

  Varttuneemman väen suosikki Tangomarkkinat on messuilla mukana toista kertaa. Tangomarkkinoiden osastoa isännöi perjantaina ja lauantaina vuoden 2010 Tangokuningas Marko Maunuksela ja sunnuntaina vuoden 2008 Tangokuningas Jukka Hallikainen. Marko ja Jukka pitävät huolen siitä, että jokaisen messuvieraan ­sydämeen jää muistoksi ainakin ripaus tangon taikaa.Tekstin kirjoitti


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »