Nro 1-2012
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Aina ;  Kesä ; 
Avainsanat: leirintäalue, camping, Yyteri, Top Camping, Pori

Matkailu kotimaassa.fi suositteleeYyterissä kuin ulkomailla

  Onko Suomessa kuusi kilometriä hiekkarantaa ja dyynejä? On toki - Yyterissä!

  Yyteri on aikuisille elämys ja lapsille seikkailu. Alue tarjoaa koko perheelle monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kiehtovia käyntikohteita ja paljon erilaisia palveluja. Rannan läheisyydessä sijaitsee mm. ympäri vuoden avoinna oleva neljän tähden leirintäalue Top Camping Yyteri. Majoitusvaihtoehtoja leirintäalueella on runsaasti. Talviasuttavia mökkejä on 30 ja kesäkäyttöön tarkoitettuja pienempiä leirintämökkejä on 45.

  Matkailuvaunuille on kolme erilaista aluetta, joissa on yhteensä 100 sähköliitäntäpaikkaa. Lomailu on erityisen huoletonta täyden palvelun Valtti-alueella, jonka asfaltoiduilla 41 vaunupaikalla vaunuihin on tarjolla niin vesi-, viemäri-, sähkö-, ja tv–liitäntäkin.

  Telttailualueen 200 paikkaa on jaoteltu niin, että eri-ikäisten tarpeet on huomioitu. Kaikkien vierailijoiden käytössä ovat tasokkaat grillit, saunat, saniteetti- ja huoltotilat sekä lastenhoitohuone. Lisäksi lasten leikkipaikka Viksulassa on ohjattua Top Kids –lastenohjelmaa juhannuksesta elokuun puoleen väliin.

  Talvisin Yyterin luonnonkaunis alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet pitkiin kävelyretkiin, hiihtoon ja muuhun ulkoiluun, jonka jälkeen on mukava nauttia Yyterin Kylpylän lämpimistä vesistä.Tekstin kirjoittiAhti Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »