Nro 1-2012
Luokittelu: Pohjanmaa ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Aina ;  Kesä ; 
Avainsanat: leirintäalue, camping, Kokkola Camping, Kokkola

Matkailu kotimaassa.fi suosittelee


Leirintäalue on vain kävelymatkan päässä Kokkolan keskustasta.

Kokkola Camping -
leirintäaule meren rannalla

  Kokkola-Camping on viihtyisä 4-tähden leirintäalue vain puolen tunnin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Meripuisto, jossa leirintäaluekin sijaitsee, tarjoaa monia mahdollisuuksia lomanviettoon. Alueelta löytyy 12-reikäinen mini-golf-rata, frisbeegolf-rata, beach volley -kenttiä, kaksi uimarantaa, lasten leikkipuisto sekä matkustajasatama, josta pääsee risteilemään mm. Tankarin majakkasaarelle.

  Leirintäalueella on eritasoisia mökkejä perusmökeistä aina kuuden hengen loma-asuntoihin. Alueen 20 mökistä 11 on käytössä ympäri vuoden. Myös karavaanarit ovat tervetulleita kaikkina vuodenaikoina. Caravan-alueella on 50 sähköpaikkaa ja vuonna 2009 valmistunut huoltorakennus.

  Kesäkuun alusta elokuun loppuun palvelevasta A-oikeuksin varustetusta kahvila-ravintolasta voi ostaa kahvia, pullaa, jäätelöä, pikkulämpimiä sekä raikkaita kesäjuomia.

  – Iltaisin laulellaan karaokea ja tanssittaan terassilla auringon laskiessa mailleen, kertoo Kokkola-Campingin isäntä Erkki Ahtiainen.Tekstin kirjoittiAhti Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »