Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Suomen Kädentaidot -messut 2018

Paikkakunta: Tampere
Ajankohta: 16.11.2018 - 18.11.2018
Sijainti: Pirkanmaa, Häme
Tapahtumatyyppi: Markkinat, messut
Lisätietoa: http://www.kadentaidot.fi

Kuvaus:
Suomen Kädentaidot villitsee 16.–18.11.2018
  
Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa.

Käsityö- ja design-kansa kutoo jo messusuunnitelmiaan Tampereella 16.–18.11.2018 23. kertaa järjestettäviä Suomen Kädentaidot -messuja varten. Messuteemoina ovat tällä kertaa lapset ja nuoret, perinteet sekä kiertotalous, joista viimeksi mainittu näkyy muun muassa ennennäkemättömän laajassa kiertotaloustuotteiden myyntinäyttelyssä. 

Perjantaina 16.11. avajaisissa julkistetaan muun muassa Taito-Finlandia-voittaja, Vuoden Artesaani ja Suomen Kädentaidot Uutuustuote, messujen teemapuheen pitää opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Suomen Kädentaidot, Nukkekoti-messut ja Pienoisrautatiepäivät -tapahtumakokonaisuudessa oli viime vuonna ennätykselliset 49 331 kävijää.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

1800-luvulla teattereissa käytettiin riikinruotsia, ja suomenruotsia puhuivat vain laitapuolenkulkijat, vammaiset ja maalaisjuntit. (Åbo Svenska Teater – pala Turun historiaa, s.12-13)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015