Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Pentinkulman päivät 2019

Paikkakunta: Urjala
Ajankohta: 28.07.2019 - 04.08.2019
Sijainti: Pirkanmaa, Häme
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely / Muu kulttuuri
Lisätietoa: www.pentinkulmanpaivat.fi

Kuvaus: Pentinkulman päivät on valtakunnallinen kirjallisuustapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinä-elokuun vaihteessa Urjalassa, noin 50 km Tampereelta etelään. 

  Vuonna 2019 Pentinkulman kirjallisuuspäivillä pohditaan lihan iloja. 

  Kirjoja, keskusteluja, musiikkia. Merja Larivaara, Anna-Leena Härkönen, Waltteri Torikka, Laura Lindstedt, Pete Poskiparta ja monia muita!

  Pentinkulman päiviä on järjestetty vuodesta 1978 alkaen kirjailija Väinö Linnan synnyinpitäjässä, Täällä Pohjantähden alla -trilogian idyllisissä maalaismaisemissa. Tapahtuman on perustanut Väinö Linnan seura ry ja nykyään tapahtuma järjestetään yhteistyössä Urjalan kunnan kanssa. Tapahtumaan osallistuu vuosittain pari tuhatta kävijää. 

  Pentinkulman päivät tuo vuosittain lukijoita, opiskelijoita, opettajia, kirjailijoita ja tutkijoita kesäiseen Urjalaan. Tapahtuman monipuolinen ohjelma sisältää kaikkea, mitä kirjallisuudenystävä voi kesätapahtumalta odottaa.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Puijon tornin ravintola kiertää kierroksen tunnissa, joten ruokailun aikana ehtii ikkunoista nähdä kaikkiin ilmansuuntiin avautuvat upeat maisemat. (Puijo on huippu! s.14)

Matkailu kotimaassa.fi nro 3-2013