Nro 3-2014
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Taikayöntie, Huittinen, Huittisten Seurahuone, ravintola, majoitus, yökerho


Ravintolasali muuttuu tarvittaessa myös juhla- tai kokoustilaksi: Kuvat: Huittisten Seurahuone

Huittisten Seurahuone
– hyvän ruuan keidas keskellä kaupunkia

Hyvän matkan kruunaa hyvä ruoka. Huittisten Seurahuoneella aterioivat helposti suuretkin ryhmät.


  Keskellä kaupunkia sijaitseva perinteikäs Huittisten Seurahuone on monipuolinen ja palveleva kokonaisuus, jossa saman katon alta löytyvät laadukas ravintola, viihtyisä hotelli ja vauhdikas yökerho.

Hyvää ruokaa perinteikkäässä ympäristössä


   Seurahuone vaientaa tyhjän vatsan helposti ja nopeasti. Seurahuoneen ravintolassa valmistuu päivittäin maittava lounas paikallisista ja lähialueen laadukkaista raaka-aineista, ja ravintolan suureen, näyttävään saliin mahtuu kerrallaan ruokailemaan noin 150 henkilöä. Keskeisellä paikalla Huittisten keskustassa Seurahuone on helposti saavutettavissa, aivan matkan varrella, ja se pystyy palvelemaan suuretkin ryhmät sujuvasti. Myös tilausruokailut erikokoisille ryhmille niiden toiveiden mukaan onnistuvat Seurahuoneella. Lounaslista vaihtuu viikoittain, joten syömässä voi poiketa useamminkin – tarjolla on aina muutama lämminruokavaihtoehto ryyditettynä runsaalla salaattipöydällä ja jälkiruualla. Taatusti lähtee nälkä!

   Ravintolasali muuttuu tarvittaessa myös juhla- tai kokoustilaksi, ja Seurahuone onkin suosittu erilaisten tilaisuuksien pitopaikkana. Pienemmät tilaisuudet saadaan järjestettyä kodikkaammin yläkerran kokoustilassa, johon mahtuu noin 40 henkilöä, ja tarvittaessa ruokailu voidaan järjestää samassa tilassa. Olipa kyseessä sitten perhejuhla, koulutus- tai kokoustilaisuus tai saunailta, Seurahuoneella järjestelyt hoidetaan tilaajalle vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Vaihdetaan vapaalle!


   Iltaisin ja viikonloppuisin Seurahuone tarjoaa mukavasta menosta kiinnostuneille paikan, jossa rentoutua ja vaihtaa vapaalle.  Seurahuoneen viisi erilaista ravintolatilaa tarjoavat jokaiselle jotakin leppoisasta karaoken laulannasta ja biljardin paukuttelusta letkeään diskoiluun ja hikiseen joraamiseen maamme eturivin artistien johdolla. Seurahuoneen seinien sisällä voi helposti viettää kokonaisen illan.

Nukutaan yön yli

   Jos on liikkeellä myöhään, tai aikoo viettää Huittisissa pidemmänkin ajan, Seurahuone tarjoaa kohtuuhintaisen ja viihtyisän majoituksen hiljattain kunnostetuissa hotellihuoneissaan. Kymmenessä yhden, kahden ja kolmen hengen huoneessa on vuodepaikkoja noin 30 henkilölle, ja jokaisessa huoneessa on oma suihku, wc, televisio ja langaton internet-yhteys. Arkisin myös aamiainen kuuluu majoituksen hintaan. Yöpyjällä on Seurahuoneella niin ravinto kuin viihde käden ulottuvilla – helpommaksi ei loma taida enää mennä!

www.seke.fiTekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »