Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttely Heurekassa

Paikkakunta: Vantaa
Ajankohta: 01.01.2018 - 31.12.2018
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: https://www.heureka.fi/nayttely/seitseman-sisarusta-tulevaisuudesta/

Kuvaus:
Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttely Heurekassa tammikuuhun 2019 asti

Miltä Suomi näyttää viidenkymmenen vuoden päästä? Heurekan uutuusnäyttelyssä kurkistetaan muun muassa tulevaisuuden ammatteihin, synteettistä ruokaa valmistavaan koneeseen ja Hyperloop-junaan, joka kiitää Jukolassa tuhannen kilometrin tuntivauhtia. Tulevaisuuden utopiakaupungissa viljelyrobotti kasvattaa ruokaa ja tekoäly seuraa Jukolassa vierailevien kävijöiden toimia.

Näyttely alkaa lyhyellä videolla, jolla esitellään tulevaisuuden seitsemän sisarusta ja heidän asuinpaikkansa. Sen jälkeen kävijät pääsevät tutustumaan Jukolaan, tulevaisuuden luonnonmukaisen asumisen kehtoon.

Vuorovaikutteisen ja pelillisen näyttelyn keskiössä ovat tarinat. Tulevaisuusnäyttely on paitsi ajatuksia herättävä kokonaisuus, myös vahvasti visuaalinen elämys.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

että Kuhmon metsissä voi bongata kaikki Suomen luonnossa villinä liikkuvat suurpedot sekä harvinaisen metsäpeuran? (s. 10-11 Kuhmo on kuohuvien koskien kulta-aitta)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2015