Nro 1-2015
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Aina ; 
Avainsanat: Kuninkaantie, Salo, Design Hill, taukopaikka, ostos, Anu Pelander

Kuninkaantie


Design Hillissä on monipuolinen valikoima laatutuotteita. Kuvat: Design Hill

Designia helposti

Turku–Helsinki-moottoritien varrella sijaitseva Design Hill tuo muotoilun jarrupolkimen päähän.


  Laadukkaiden kotimaisten design-tuotteiden vuoksi ei tarvitse lähteä kaupunkien keskustojen pikkuputiikkeihin. Parkkipaikkojen hakemisen, liikkeestä toiseen siirtymisen ja pysäköintikolikoiden etsimisen sijaan muotoilun ja laadukkaiden käyttöesineiden ystävä pääsee Design Hillissä sujahtamaan suomalaisen designin pariin helposti viihtyisissä ja avarissa tiloissa.

Laadukkaiden tuotteiden näyteikkuna

  Design Hillin toiminta-ajatuksena on tarjota suomalaisia ja skandinaavisia design-tuotteita helposti ja kohtuuhintaan. Saman katon alta löytyvät niin Marimekon, Nanson, Arabian, Pinetan kuin Finnlaysoninkin tuotteet.

  – Idea on tuoda pienet tehtaanmyymälät ja shop-in-shopit saman katon alle, jolloin asiakkaan ulottuvilla ovat kätevästi kaikki tuotemerkit, kertoo Design Hillin myymäläpäällikkö Anu Pelander.

  – Design Hill ei ole käsityöpuoti tai lahjatavarakauppa. Design Hill on laadukkaiden tuotteiden näyteikkuna. Meillä edustettuina ovat sekä vaate- että kodintarvikepuolen suurimmat brändit.

Toisenlainen taukopaikka

  Asiakkaalle ostostapahtuma Design Hillissä on helppo ja vaivaton. Parkkipaikkaa on riittävästi, eri myymälöiden tuotteet voi maksaa yhdellä ja samalla kassalla ja shoppailun välissä voi nauttia erikoiskahvista sekä salaatti- ja keittolounaasta Design Hillin viihtyisässä kahvilassa. Ei ihme, että asiakkaat ovat löytäneet Design Hilliin: myymälässä käy vuosittain noin 140 000 ihmistä. 


Kesäisin taukoa voi viettää Design Hillin terassilla.
  – Meillä on todella hyvä sijainti Suomen vilkkaimpiin kuuluvan väylän varrella, Anu Pelander sanoo.

  – Moottoritiellä liikennöi 15 000 autoa vuorokaudessa, ja liikennemäärät ovat kasvussa. Design Hill on toisenlainen taukopaikka.

  Moottoritien taukopaikasta ei välttämättä odota löytävänsä korkeatasoisia muotoilutuotteita. Anu Pelander sanookin, että Design Hillin juju on juuri sen yllätyksellisyys.   – Hyviä, kestäviä tuotteita, hyvää palvelua, hyvää kahvia ja hetken tauko nauttia ja hengähtää, kuuluu menestysresepti.

Pohjalla kestävät arvot

  Design Hill avattiin vuonna 2009. Hankkeen taustalla oli Pinetta-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Tony Pelander : alun perin tarkoitus oli siirtää tontille Pinetan vanha tehtaanmyymälä. Syntyi kuitenkin ajatus viihtyisästä pysähdyspaikasta ja ”ihmisen kokoisesta erikoiskaupasta” johon saatiin mukaan hieno yhdistelmä laadukkaita toimijoita ja brändejä.

  Pinetan perinteiden mukaisesti Design Hill perustettiin reilun, vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan kaupanteon varaan. Konsepti on osoittautunut toimivaksi ja suosituksi, ja Design Hillistä on tullut moottoritietä matkustavien ryhmien, perheiden ja yksittäisten matkailijoiden keidas.

www.designhill.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »