Nro 4-2015
Luokittelu: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Tervan tie, Sotkamo, Vuokatti, Vuokatinhovi, Break Sokos Hotel Viplatto. palvelukeskittymä, seniorimatkailijat

Tervan tie


Vuokatinhovi on nyt osa Break Sokos Hotel Vuokattia. Kuva: Vuokatinhovi

Uudistunut Vuokatinhovi palvelee monipuolisesti

Suositun Vuokatin matkailualueen sydämessä sijaitseva Vuokatinhovi on kuluneen kahden vuoden aikana uudistunut ja muodostunut nykyaikaiseksi monipuolisten palveluiden keskittymäksi.


  Lomakeskus Vuokatinhovi siirtyi kaksi vuotta sitten osaksi Break Sokos Hotel Vuokattia. Nyt Break Sokos Hotel Vuokatti muodostaa kokonaisuuden, jossa laadukas majoitus- ja ruokatarjonta lyövät kättä monipuolisten elämyspalveluiden kanssa tarjoten asiakkaalle helpon tavan nauttia lomasta Vuokatin aktiviteettien äärellä. 

  – Meillä on nyt ainutlaatuinen kokonaisuus, jolla pystymme tarjoamaan entistä parempia palveluja uusillekin kohderyhmille koko Vuokatin alueella, iloitsee Osuuskauppa Maakunnan hotellien ja ravintoloiden markkinointipäällikkö Pasi Tolonen.

Monia toimintoja saman katon alla

  Kahden vuoden aikana Vuokatinhovi on käynyt läpi merkittäviä uudistuksia. Särkinen-järven ranta-alueelle on kunnostettu hyvätasoinen yleinen uimaranta, ja perinteikäs hirsirakenteinen rantasauna on uudistettu pesu- ja saunatiloiltaan vastaamaan nykypäivän tarpeita. Rannalla toimii lisäksi Vuokatin Vesiurheilukeskuksen operoima SupStation-SUP-lautailukeskus. 


SUP-lautailusta on tullut erittäin suosittua. Kuva: Vuokatinhovi.
  Kumppanit ovat näkyvässä roolissa myös muualla Vuokatinhovissa, sillä oman ravintola- ja majoitustoiminnan lisäksi saman katon alle on tuotu myös muita matkailijoita palvelevia toimintoja. Vuokatin Viinin tuotantotilat ja viinimyymälä sijaitsevat Vuokatinhovin alueella, mikä mahdollistaa myös tutustumiskäynnit viinintuotantotiloihin sekä maistelutilaisuudet ryhmille. Myös aktiviteettipalveluita tarjoavan GoVuokatin toimitilat sijaitsevat Vuokatinhovissa, samoin Vuokatti Travelin toimipiste sekä hyvinvointipalveluita ja sisustustuotteita tarjoava Monakko.

  – Olemme tuoneet uusia toimintoja perinteisten vahvuuksiemme rinnalle.   – Haluamme keskittyä ydintoimintaamme eli ravintola- ja majoitustoimintaan, joten kumppaneiden mukaan ottaminen täydentää hyvin omaa toimintaamme. Näin Vuokatinhovista on muodostunut monipuolisten palveluiden keskittymä, Pasi Tolonen sanoo.

Kohderyhmänä seniorit

  Uudistuneessa Break Sokos Hotel Vuokatissa matkailijaa palvelee yksi yhteinen vastaanotto riippumatta siitä, onko majoitus hotellissa vai Vuokatinhovin loma-asunnoissa. Mökeissä majoittuville aamiainen on tarjolla hotellin ravintolassa, ja myös kokous- ja koulutusasiakkaita palvelevat hotellin nykyaikaiset neuvottelu- ja ryhmätyötilat. Yhdistyminen tuo Vuokatinhoville toiminnallista lisäarvoa.

  – Tilojen monikäyttöisyys mahdollistaa hyvin monenlaisten tapahtumien järjestämisen, Pasi Tolonen toteaa.

  Myös Vuokatinhovin ravintola on läpikäynyt uudistuksia, ja nyt ravintola on suosiossa erityisesti erinomaisen lounastarjontansa ansiosta.

 
Vuokatihovin ravintola. Kuva: Vuokatinhovi.
  – Uudistunut lounas on saavuttanut heti suuren suosion. Ruoka on hyvää, ja menussa on huomioitu lähituottajien raaka-ainetarjonta, Tolonen kertoo.

  Ravintolatilat muuntuvat helposti myös erilaisten ryhmätilaisuuksien järjestämiseen, ja Tolosen mukaan Vuokatinhovissa onkin suunnitelmia erityisesti senioriryhmien varalle. 

  – Seniorimatkailijoihin panostamme jatkossa ja kehitämme koko ajan erilaisia palvelukokonaisuuksia. Ensi keväänä on tulossa mm. Vuokatti Vilske, senioreille suunnattu tapahtumakokonaisuus, jossa tarjolla on mm. ohjattua kuntosalitoimintaa, senioritanssia sekä myös viihteellisempää tarjontaa. Tavoitteena on yhdistää luontoa, liikuntaa, kulttuuria ja osallistavaa toimintaa, Pasi Tolonen lupaa.Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »