Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Rolando ja Siv Pieraccinin kokoelma Sinkassa

Paikkakunta: Kerava
Ajankohta: 13.01.2019 - 05.05.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: http://www.sinkka.fi/nayttely/rolando-ja-siv-pieraccinin-kokoelma/

Kuvaus:
Rolando ja Siv Pieraccinin kokoelma 13.1.-15.5.2019 Sinkassa Keravalla

  Tammikuussa Sinkassa aukeaa odotettu näyttely Rolando ja Siv Pieraccinin Keravan taidemuseolle lahjoittamasta laajasta taidekokoelmasta. Yli neljäkymmentä vuotta Suomessa asunut italialainen Rolando Pieraccini on toiminut pitkään suomalaisen kulttuurin puolesta taidekirjojen, taidegrafiikan ja kirjallisuuden kustantajana sekä keräilijänä, tutustuen samalla henkilökohtaisesti lukuisiin taiteilijoihin.

  Korkeatasoinen lahjoituskokoelma esittelee 15 suomalaista taiteilijaa aina perinteikkäästä Vionojasta ja värimaalari Wardista abstraktin muotokielen taitavaan Blomstedtiin. Näyttelyn painopiste on grafiikassa, mutta mukana on myös maalauksia, piirustuksia ja luonnoksia. Kokoelmasta julkaistaan näyttelyn yhteydessä kattava ja runsaasti kuvitettu kokoelmajulkaisu.

Kuva: Esa Riippa, Atsalea, 2014, etsaus, akvatinta. Rolando ja Siv Pieraccinin kokoelma, Keravan taidemuseo. Kuva Pekka Elomaa, Keravan taidemuseo.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Mitä on laihialainen kesäkeitto? – Vettä kukallisella lautasella. Mistä tietää, että ollaan Laihialla? – Vessapaperit roikkuu pyykkinarulla. Laihialaisten itsensä mukaan nuukuus, tai säästäväisyys, on hyvinvoinnin perusta. (Laihia nuukailee ylpeydellä, s.24)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2013