Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

ORNO - Valo ja Muoto Sinkassa

Paikkakunta: Kerava
Ajankohta: 18.05.2019 - 25.08.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: http://www.sinkka.fi/nayttely/orno-valo-ja-muoto/

Kuvaus:
ORNO – Valo ja Muoto 18.5.-25.8.2019 Taide- ja museokeskus Sinkassa, Keravalla

Keravan museon ja Aalto-yliopiston muotoilun laitoksen yhteistyönä toteutettu näyttely etsii inspiraatiota Ornon vahvasta muotoiluperinteestä. Näyttely koostuu Ornon valmistamista muotoiluklassikoista sekä Aalto-yliopiston muotoilun opiskelijoiden ennakkoluulottomista valaisinprototyypeistä. Ornon valaisimet ja nuorten muotoilijoiden kokeilut on laitettu rohkeasti sekaisin ja sisältöä on jäsennelty erilaisten suunnittelulähtökohtien ja muotoilullisten tavoitteiden kautta.

Näyttelyn Orno-valaisimet kuuluvat pääosin Keravan museon kokoelmiin. Esillä olevan kokonaisuuden keskeinen näkökulma on muotoilu.

Kuvassa Heikki Turusen La Boheme. Kuva: Timo Syrjänen« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Rovaniemellä sijaitsevan Arktikumin 172 metriä pitkä lasiputki vie kohti pohjoista, kuten näyttelyjen sisältökin. Arktikumin näyttelyt on sijoitettu maan alle, niin kuin pohjoisen eläimetkin suojautuvat lumen alle arktisessa talvessa. (Arktikum on portti pohjoiseen, s. 44-45)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015