Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

ORNO - Valo ja Muoto Sinkassa

Paikkakunta: Kerava
Ajankohta: 18.05.2019 - 25.08.2019
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: http://www.sinkka.fi/nayttely/orno-valo-ja-muoto/

Kuvaus:
ORNO – Valo ja Muoto 18.5.-25.8.2019 Taide- ja museokeskus Sinkassa, Keravalla

Keravan museon ja Aalto-yliopiston muotoilun laitoksen yhteistyönä toteutettu näyttely etsii inspiraatiota Ornon vahvasta muotoiluperinteestä. Näyttely koostuu Ornon valmistamista muotoiluklassikoista sekä Aalto-yliopiston muotoilun opiskelijoiden ennakkoluulottomista valaisinprototyypeistä. Ornon valaisimet ja nuorten muotoilijoiden kokeilut on laitettu rohkeasti sekaisin ja sisältöä on jäsennelty erilaisten suunnittelulähtökohtien ja muotoilullisten tavoitteiden kautta.

Näyttelyn Orno-valaisimet kuuluvat pääosin Keravan museon kokoelmiin. Esillä olevan kokonaisuuden keskeinen näkökulma on muotoilu.

Kuvassa Heikki Turusen La Boheme. Kuva: Timo Syrjänen« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Mitä on laihialainen kesäkeitto? – Vettä kukallisella lautasella. Mistä tietää, että ollaan Laihialla? – Vessapaperit roikkuu pyykkinarulla. Laihialaisten itsensä mukaan nuukuus, tai säästäväisyys, on hyvinvoinnin perusta. (Laihia nuukailee ylpeydellä, s.24)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2013