Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Korsholman Musiikkijuhlat 2018

Paikkakunta: Mustasaari
Ajankohta: 25.07.2018 - 02.08.2018
Sijainti: Pohjanmaa
Tapahtumatyyppi: Musiikki
Lisätietoa: www.korsholmmusicfestival.fi

Kuvaus:
Korsholman Musiikkijuhlat 25.7.–2.8.2018

  Korsholman Musiikkijuhlat pidetään jälleen 25.7.-2.8.2018. Taiteellisena johtajana aloittaa ruotsalainen viulisti Cecilia Zilliacus, joka on Ruotsin musiikkiakatemian jäsen ja valovoimainen solisti sekä kamarimuusikko. Korsholman Musiikkijuhlien vuoden 2018 teemana on Leipzig, joka on ollut yksi merkittävimmistä musiikkikeskuksista viimeistään Johann Sebastian Bachin ajoista ja jossa monet muutkin merkittävät säveltäjänimet Felix Mendelssohnista Franz Listztiin ja Robert Schumannista Edvard Griegiin ovat pitäneet majaansa. Leipzig on myös mm. Richard Wagnerin ja Hanns Eislerin synnyinkaupunki ja edelleen erittäin elävä musiikkikaupunki, jossa traditiot ja uusi tarjonta eri genreissä kohtaavat luovalla tavalla.

Kuvassa Cecilia Zilliacus.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Tutkijoiden mukaan kestää ainakin 10 000 vuotta, ennen kuin maankohoaminen jääkauden painolastin jäljiltä päättyy. On arvioitu, että 2000 vuoden kuluttua Merenkurkusta pystyisi kävelemään Ruotsin puolelle. (s.20 Maailmanperintö kohoaa Merenkurkussa)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2013