Nro 2-2016
Luokittelu: Lappi ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Ostokset, käsityöt, lahjatavarat ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Nelostie, Lappi, E75 Lapland, Inari, Saariselkä, keskusvaraamo, matkat, majoitus, kuljetukset, aktiviteetit, ruokailu

Nelostie Lappi


Ravintola Kaunispään Huippu upeassa lumikuorrutuksessa. Kuva: Saariselän Keskusvaraamo

Saariselän Keskusvaraamo varmistaa huolettoman Lapin-loman

Kuinka helppoa olisikaan, jos koko loman voisi suunnitella alusta loppuun kotisohvalta käsin jo paljon ennen loman alkua. Lomastressin voisi unohtaa tyystin ja matkalla keskittyä vain rennosta lomasta nauttimiseen.


  Lapin-matkalla se on mahdollista. Saariselän Keskusvaraamon kautta onnistuu niin majoituksen, matkojen, kuljetusten, aktiviteettien kuin ruokailujenkin varaaminen vain muutamalla klikkauksella. Jopa Inarijärvelle asti ulottuvan monipuolisen yhteistyöverkoston ansiosta kaikki palvelut ovat samalta sivustolta saatavissa ja yhdellä kertaa maksettavissa.

Valikoimassa yli 300 majoituskohdetta

  Saariselän Keskusvaraamon kautta on varattavissa yli 300 erilaista majoituskohdetta. Palveluntarjoajien verkosto kattaa koko Saariselän matkailualueen yltäen myös Saariselkää pohjoisemmaksi.


Kauniskelon vuokramökki B talvella. Kuva: Saariselän Keskusvaraamo
  Palvelusta löytyvät niin mökit, hotellit kuin erämaamajatkin. Vaikka kohdetta haluaisi loman aikana vaihtaa parin päivän välein kokeakseen mahdollisimman paljon pohjoisia elämyksiä, hoituvat pidemmänkin lomamatkan varaukset kätevästi yhdellä kertaa.

  – Henkilökuntamme on paikallista ja asiantuntevaa väkeä, joten henkilökohtaista apua saa majoituksen tai lomaohjelman valintaan helposti soittamalla, kertoo Antti Kanerva Saariselän Keskusvaraamosta.

Ohjelmakalenteri auttaa suunnittelussa

  Majoituksen lisäksi Saariselän Keskusvaraamon kautta löytyy laaja valikoima aktiviteetteja, retkeilyreittejä ja jopa vinkkejä alueen geokätköihin. Aluekohtaisen ohjelmakalenterin avulla voi helposti etsiä omaan lomaan sopivat ja itseä kiinnostavat retket mihin vuodenaikaan tahansa.


Saariselän keskusvaraamon kautta voi varata vaikkapa huskyajelun. Kuva: Saariselän Keskusvaraamo
  – Palvelumme kautta voi varata jokiveneristeilyt Lemmenjoelle, husky- ja poroajelut tai vuokrata moottorikelkan koko loman ajaksi, Kanerva esittelee.

  Saariselän Keskusvaraamon vastaanoton yhteydessä toimivasta Kona Shop Saariselästä voi vuokrata maastopyörät ja fatbiket eli läskipyörät avainten noudon yhteydessä. Yhteistyöverkoston ansiosta voi pyöräretkelle varata samalla oppaan.


Läskipyörät ovat lisänneet pyöräilyn suosiota myös Lapissa. Kuva: Saariselän Keskusvaraamo
  – Vuokrauksen lisäksi Kona Shopista voi ostaa pyöriä ihan ikiomaksi, Kanerva lisää. 

Ateria katettuna oman mökin pöytään

  Sivustolla voi tutustua etukäteen lomakohteen ravintolatarjontaan. Ateriat voi palvelun kautta tilata vaikka oman mökin ovelle kuljetettuna. Toiveesta toteutuvat myös aamiais- tai illallistarvikkeiden nouto lähimmästä marketista ja aterian valmistus omalla mökillä juhlallista kattausta myöten.


http://www.saariselka.com

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »