Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Tiesitkö?

että maailman ainoa toimiva tervakanava sijaitsee Kajaanissa? Kesäsunnuntaisin Kajaanissa voi seurata ainutlaatuisia tervasoutunäytöksiä. (s. 26-27 Kaunis, kauniimpi, Kajaani – kaupunki keskellä Kainuuta)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2015

Uutisia kotimaan matkailusta

Matkailu kotimaassa.fi –lehti

AineistovaatimuksetAineistojen toimitus

Sähköpostilla: ilmoitukset@kotimaassa.fi

Valmisaineisto
Valmisaineistoksi hyväksytään vain korkealaatuinen painovalmis PDF-tiedosto.
Valmisaineistoa ei muokata lehdessä, se julkaistaan sellaisenaan.

Valmiin PDF-ilmoituksen tulee olla tehtynä 1:1 koossa (tai olla suhteessa skaalattavissa pienempään ilmoituskokoon), CMYK-värein. Kuvien resoluutioksi 300 dpi ja pdf tallennettu HighQuality -laatuisena.

Myös JPG-muodossa voit toimittaa valmiin mainoksen 1:1 koossa, muista tallentaa mainos CMYK-muodossa ja resoluutiolla 300 dpi.

Valmiiseen ilmoitukseen tehtävät muutokset
Valmiin pdf-ilmoituksen päälle on käytännössä mahdollista laittaa vain laatikko väripohjalla peittämään muokattavaa osaa ja latoa uusi teksti päälle.
Valmiiseen ilmoitukseen tehtävistä muutoksista tai korjauksista veloitetaan palveluhinnaston mukaisesti.

Valmistettava ilmoitus

Kaikki muut paitsi PDF ja JPG-tiedostot ovat valmistettavia aineistoja.
Teetämme ilmoitusvalmistuksen erillistyönä mainostoimistossamme joko asiakkaan toimittaman ohjeistuksen mukaisesti tai mainostoimisto tekee oman toteutuksen. Ohjeistuksessa on otettava huomioon tekniset mahdollisuudet ja tekijänoikeudet (älä toimita kuvaa tai logoa johon sinulla ei ole käyttöoikeutta).

Kuvat ja grafiikka
Älä toimita netistä napattuja kuvia tai logoja mikäli niistä on olemassa alkuperäiset tiedostot. Jos joudut käyttämään nettikuvia, ota huomioon, että nettiin optimoidun kuvan laatu ei yleensä riitä painoon, niistä saa jotenkin painokelpoisen vain 30%-koossa (3 kertaa pienemmän kuin nettikuva).
Logot mielellään vektorimuodossa mikäli mahdollista, jotta laatu ei kärsi skaalattaessa.

Teksti
Leipäteksti ja sitä pienemmät mielellään pelkällä mustalla, jotta luettavuus säilyy. Ilmoituksissa pienin näkyvä kirjasinkoko on 7 pt.

Huom. Wordillä ei voi eikä saa toimittaa painovalmista aineistoa pdf-muodossa, sillä se ei ole painokelpoinen. Älä myöskään sisällytä mainokseen tulevia elementtejä wordin sisään, vaan toimita ne erikseen liitetiedostoina. Word-muodossa voi toimittaa vain tekstiä tai korkeintaan ajateltu asettelumalli mainoksesta.