Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Kemi 150 vuotta

Paikkakunta: Kemi
Ajankohta: 31.12.2018 - 31.12.2019
Sijainti: Lappi
Tapahtumatyyppi: Muu kulttuuri
Lisätietoa: http://www.kemi.fi/kemi-150/

Kuvaus:
Kemin kaupunki täyttää 150 vuotta 5.3.2019. Kaupungin syntymäpäivää juhlitaan koko ensi vuosi. Yllä on linkki sivustolle, jonne kootaan juhlavuoden tapahtumat.

Kemin kaupungin juhlavuosi käynnistetään jo uudenvuoden aattona 31.12.2018 klo 20:00. Meripuiston laululavalla kuullaan kemiläistä musiikkia. Uudenvuoden aatto huipentuu Sisäsatamassa klo 21:00 juhlavuoden kunniaksi järjestettävään taivaita ja tajuntaa räjäyttävään ilotulitukseen.

Huom! Tilaisuudessa on säävaraus. Jos  keli estää tapahtumat, järjestetään konsertti ja ilotulitus toisena ajankohtana. Tapahtuman mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tapahtumapäivänä kaupungin www-sivuilla sekä Facebookissa.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Rovaniemellä sijaitsevan Arktikumin 172 metriä pitkä lasiputki vie kohti pohjoista, kuten näyttelyjen sisältökin. Arktikumin näyttelyt on sijoitettu maan alle, niin kuin pohjoisen eläimetkin suojautuvat lumen alle arktisessa talvessa. (Arktikum on portti pohjoiseen, s. 44-45)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015