Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Kemi 150 vuotta

Paikkakunta: Kemi
Ajankohta: 31.12.2018 - 31.12.2019
Sijainti: Lappi
Tapahtumatyyppi: Muu kulttuuri
Lisätietoa: http://www.kemi.fi/kemi-150/

Kuvaus:
Kemin kaupunki täyttää 150 vuotta 5.3.2019. Kaupungin syntymäpäivää juhlitaan koko ensi vuosi. Yllä on linkki sivustolle, jonne kootaan juhlavuoden tapahtumat.

Kemin kaupungin juhlavuosi käynnistetään jo uudenvuoden aattona 31.12.2018 klo 20:00. Meripuiston laululavalla kuullaan kemiläistä musiikkia. Uudenvuoden aatto huipentuu Sisäsatamassa klo 21:00 juhlavuoden kunniaksi järjestettävään taivaita ja tajuntaa räjäyttävään ilotulitukseen.

Huom! Tilaisuudessa on säävaraus. Jos  keli estää tapahtumat, järjestetään konsertti ja ilotulitus toisena ajankohtana. Tapahtuman mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tapahtumapäivänä kaupungin www-sivuilla sekä Facebookissa.« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Puijon tornin ravintola kiertää kierroksen tunnissa, joten ruokailun aikana ehtii ikkunoista nähdä kaikkiin ilmansuuntiin avautuvat upeat maisemat. (Puijo on huippu! s.14)

Matkailu kotimaassa.fi nro 3-2013