Nro 3-2016
Luokittelu: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ;  Alue-esittelyt ;  Ruokailu, majoitus ;  Aina ; 
Avainsanat: Nelostie, Oulu, Nallikari, Lomakylä, Camping, Poiju Villat, huvilat, ympärivuotisuus

Nelostie, osa 2.


Poiju Villoiksi nimetyt uudet huvilat ovat Nallikarin ylpeys. Kuvat: Nallikari Lomakylä & Camping

Nallikari tarjoaa tasokasta majoitusta läpi vuoden

Aivan Oulun keskustan kupeessa, meren rannalla sijaitseva Nallikari Lomakylä & Camping tarjoaa monta mahdollisuutta majoitukseen ympäri vuoden. 


  Nallikari Lomakylä & Campingin toimitusjohtaja Sirpa Walter kertoo, että Nallikaria on perinteisesti pidetty kesäkohteena. 

  – Tänä kesänä Nallikariin valmistuu upea 24 aivan uuden huvilan kokonaisuus, minkä jälkeen pystymme tarjoamaan reilusti korkeatasoista majoitustilaa ympäri vuoden, Walter iloitsee.


Poiju Villat muodostavat 24 huvilan kokonaisuuden.
  Kaikki uudet Poiju Villoiksi nimetyt huvilat ovat moderneja, hyvin varusteltuja saaristolaistyylisiä rakennuksia, joissa merellisyys ja valo pääsevät oikeuksiinsa. Huvilat on sijoiteltu niin, että päivänvalosta ja auringonpaisteesta pääsee terassilla nauttimaan ympäri vuoden. Kaikissa huviloissa on myös oma piha ja mahdollisimman moneen on pyritty saamaan näkymä merelle.

  Poiju Villat ovat Nallikarin uusi lippulaiva. 

  – Uudet huvilat ovat meidän ylpeys – vastaavaa ei ole tarjolla missään muualla Oulun seudulla, sanoo Walter.

Loma-asumista kaikilla mukavuuksilla

  Uusi huvila-alue on noussut vauhdilla: työt aloitettiin syksyllä, ja valmista on jo nyt. Kesälle on jo varauksia, ja ensimmäiset vieraat otetaan vastaan heinäkuun alussa. Sirpa Walter kertoo, että projekti haluttiin hoitaa rivakasti.

  – Huviloita on monta, joten halusimme rakentaa kaikki kerralla, jotta alue ei olisi työmaana kovin kauan.


Nallikarissa on lomakohde, jossa viihdytään pitkään. 
  Poiju Villat ovat pääasiassa 54-neliöisiä 4+2 hengen huviloita, ja niissä on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8+4 hengelle. Suurin huviloista, 6+2 hengelle sopiva 92-neliöinen Villa Kippari sijaitsee lähimpänä rantaa ja siinä on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tilava tupakeittiö ja sauna. 

  – Sauna ja takka ovat tärkeitä elementtejä huvila-asumisessa erityisesti suomalaisille, Sirpa Walter sanoo.

  Nallikarissa on ollut leirintäalue jo 1950-luvulla. Nyt Nallikari suuntaa vahvasti ympärivuotiseksi lomakyläksi.


Nallikarilla on pitkät perinteet, sillä siellä on ollut leirintäalue jo 1950-luvulla.
  – Nallikarissa viivytään perinteisesti pidempään eli tämä on lomakohde eikä vain läpikulkupaikka. Tilausta ympärivuotiselle asumiselle on ollut, joten olemme halunneet huomioida kysynnän, Sirpa Walter toteaa.

 

http://www.nallikari.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »