Nro 3-2017
Luokittelu: Savo ;  Alue-esittelyt ;  Tapahtumat ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Suomi 100 Savo, Leppävirta, Vesileppis, kylpylähotelli, hiihtoareena, Vesileppis Areena, Seikkailupuisto Leppis

Suomi 100 Savo


Vesileppiksen kallioluolaan louhittu hiihtoareena on avoinna ympäri vuoden. Kuva: Vesileppis

Samalla rahalla 
rutkasti enemmän

”Meillä on jokaiselle jotakin”, lupaa moni kohde mainoslauseessaan. Leppävirran superkeskus Vesileppiksessä se todella pitää paikkansa – on vaikea kuvitella mitään, mikä ei Vesileppiksessä olisi mahdollista.


  – Meillä saa samalla rahalla rutkasti enemmän, kuittaa Vesileppiksen myyntipäällikkö Anne Lantto.


Vesileppiksen kylpylässä viihtyvät niin isot kuin pientkin vesipedot. Kuva: Vesileppis
  Ja niinhän se on. Kylpylähotellina sekä liikunta- ja tapahtumakeskuksena tunnetussa Vesileppiksessä majoituksen hintaan sisältyy aamiaisen lisäksi kylpylän rajaton käyttö, pääsy kahdelle eri kuntosalille sekä ympäri vuoden avoinna olevalle, maailman suurimmalle kallioluolaan louhitulle hiihtoareenalle, jonne laskeutuminen on elämys jo itsessään.

”Kysy, me kyllä järjestämme”

  Saatavilla olevien lisäpalvelujen määrä lyö ällikällä. Kylpylähoidot ja hieronnat, keilahalli, minigolf, frisbeegolf, jäähalli, monitoimihalli, pallokentät, pyöräilyreitit ja talon täydeltä hyvinvointialan asiantuntijoita mahdollistavat lähes mitä tahansa. Kuluneena keväänä naapuriin avattiin myös uusi Seikkailupuisto Leppis.


Seikkailupuisto Leppis avautui keväällä Vesileppiksen naapuriin. Kuva: Seikkailupuisto Leppis
  Ryhmille räätälöidään mielellään täysin toiveita vastaava ohjelmallinen loma, oli kyseessä päivän pikavisiitti tai viikon vierailu. Myös tuetut täysihoitolomat kuuluvat Vesileppiksen tarjontaan. Mikä parasta, kaikki palvelut ja aktiviteetit löytyvät kompaktisti samasta pihasta.

  – Kannustan aina vieraita kertomaan rohkeasti ääneen, mitä heillä on mielessään. Vain ani harvoin on sanottava, ettei onnistu, Lantto naurahtaa.

  Vesileppiksessä isojenkin ryhmien isännöinti ja tuhatpäisten tilaisuuksien järjestäminen on arkipäivää. Kun apuna on osaava tekijä, voi matkanjohtajakin unohtaa huolehtimisen ja nauttia lomasta täysin siemauksin.

Tasokas tauko- ja tapahtumapaikka

  Vesileppiksen palvelut ja monipuolinen ravintolamaailma sijaitsevat kirjaimellisesti vain kivenheiton päässä Viitostiestä. 


Maittava ruoka on olennainen osa onnistunutta matkaa. Kuva: Vesileppis
Hyvien kulkuyhteyksien ja tilavan, ilmaisen parkkipaikan ansiosta ohikulkijoiden on helppo poiketa aamiaiselle, lounaalle, illalliselle tai energiapitoiselle sporttiaterialle.


Lauri Tähkän konsertti Vesileppis Areenalla. Kuva: Vesileppis
  Monitoimihalli Vesileppis Areena mahdollistaa tapahtumat turnauksista konsertteihin, messuihin, näyttelyihin ja seminaareihin. Kesän yleisötapahtumissa hyödynnetään myös pihan palloilukenttiä. Vesileppiksen juhannus tuo 90-luvun kirkkaimmat tähdet Leppävirralle: lavalle nousevat niin Aikakone, Movetron kuin Hausmyllykin. Stand up -koomikko Ismo Leikola viihdyttää Vesileppiksessä 21.7.2017 ja elokuussa rokataan Elvis Presleyn muistolle.http://www.vesileppis.fi

Tekstin kirjoittiSaana Jaakkola


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »