Nro 3-2017
Luokittelu: Savo ;  Alue-esittelyt ;  Nähtävyydet ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Suomi 100 Savo, Iisalmi, Golden Dome, bysantti, freskot, lasimaalaukset, yksilöllisyys

Suomi 100 Savo


Suuri Sali hehkuu Bysantin ajan loistoa kauniine ja ainutlaatuisine seinämaaluksineen. Kuva: Golden Dome

Golden Dome 
– Bysantin loistoa Iisalmessa

Vuosi sitten Iisalmen keskustaan avattu hotelli Golden Dome houkuttelee matkailijoita upeilla puitteilla ja yksilöllisellä palvelulla.


  Golden Domen valtti ja erikoisuus ovat sen poikkeuksellisen prameat yleiset tilat: aamiaissalin katosta lattiaan ulottuvat bysattilaiset freskot ja ikkunoiden värikkäät lasimaalaukset luovat tunnelman, joka johdattaa kävijän aivan toiseen aikaan ja paikkaan. Skandinaavisen selkeisiin linjoihin ja maltilliseen värienkäyttöön tottuneelle hotelliasiakkaalle Golden Dome on kokonaisvaltainen elämys, jossa uusia huomioitavia yksityiskohtia tulee silmille koko ajan.

  – Hotelli on nähtävyys jo sinänsä ja yleiset tilamme on ”se juttu”. Olemme saaneet kävijöiltä valtavasti kiittävää palautetta, että tällaista ei ole nähty missään muualla, kertoo Golden Domen henkilöstöjohtaja Antti Blinnikka.


Golden Domen hotellihuoneet on sisustettu tilaustyönä teetetyillä huonekaluilla. Kuva: Golden Dome
  Hotellissa on 36 yksilöllistä huonetta, joissa yleisten tilojen boutique-henkinen ylellisyys jatkuu: huoneet on sisustettu tilaustyönä teetetyillä ja käsityönä valmistetuilla huonekaluilla, vuoteet ovat luksusluokkaa ja kylpyhuoneissa on käytetty marmoria. Kaikkiaan majoitustilaa on noin 70 henkilölle. 

  – Meillä saa myös Iisalmen keskustan parhaat unet, sillä hotelli sijaitsee kolmen korttelin päässä pääkadulta. Meillä ei liikenteen melu häiritse ja muutenkin on rauhallista, Blinnikka toteaa.

Lähes täyden kympin palvelua

  Blinnikan mukaan ylellisen sisustuksen ohella Golden Domen vahvuus on sen yksilöllinen palvelu.

  – Yksityisenä toimijana olemme hyvin joustava. Panostamme jokaisen ryhmän ja yksittäisen asiakkaan kohdalla yksilölliseen palveluun niin, että asiakas tuntee aina olevansa tärkeä. Olemme hyvin muuntautumiskykyisiä eli oli kyseessä sitten isot konferenssit tai pienet perhetilaisuudet, pystymme tarjoamaan kuhunkin tilaisuuteen parhaat mahdolliset palvelut ja oheisohjelmat. 


Suuressa Salissa on 100 asiakaspaikkaa. Kuva. Golden Dome
  Hotellin tilausravintola hoitaa yksityistilaisuuksiin korkeatasoiset tarjoilut.

  – Kaikki ruuat tehdään meillä alusta asti itse. Ruuat valmistetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti aina parhaista raaka-aineista, Antti Blinnikka lupaa.


Valoisa Brasserie-sali upeine tammihuonekaluineen ja marmorilattioineen antaa tilaisuudelle kuin tilaisuudelle oman erityisen juhlallisen tunnelmansa. Kuva: Golden Dome
  Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen Golden Domen maine laadukkaana ja ystävällisenä hotellina on kiirinyt myös Iisalmen ulkopuolelle. 

  – Netissä majoituspalveluita välittävässä Booking.comissa kävijät ovat antaneet meille arvosanan 9,1, joka on Suomen mittakaavassa erinomainen tulos, Blinnikka iloitsee.http://www.goldendome.fi

Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »